Puky løbecykel
13 0

sep 14, 2017
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.8 ud af 5 (11 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

9
2
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Puky
Produkt model:
44-405-

Puky Løbecykel Beskrivelse

Den populære løbecykel fra Puky er et kendt brand blandt mange danske børnefamilier. Den er udviklet, konstrueret og produceret i Tyskland sammen med andre Puky køretøjer til børn. Har man en Puky løbecykel, eller overvejer at købe en, kan man tage med i overvejelserne at unik sikkerhed og gennemtænkt design er store værdier som den er forsøgt skabt med.

En Puky løbecykel behøver ikke være det eneste køretøj barnet har, den kan nemlig fungere fint som supplement til f.eks. et løbehjul eller som forstadie til den første rigtige cykel som måske allerede er købt. Løbecykelen har en lav påstigningshøjde, hvilket kan hjælpe de mindste børn med bedre at holde balancen under påstigning. Den findes i 3 forskellige børnestørrelser, så man kan vælge den model der passer bedst til det enkelte barn. Puky har gennem 60 år opbygget et solidt forhandlernetværk, og du kan således finde løbecykelen hos mange forskellige butikker og webbutikker.

På Pukys hjemmesiden kan man læse at ”PUKY® succeskonceptet er unikt i sin form og har en betydelig indflydelse på mærkets produkter og image. Et stærkt værdisystem står i forgrunden og virker både internt og eksternt. Konsekvent, ansvarligt og pålideligt. Motivation og drivkraft for unik kvalitet Made in Germany”.  Puky løbecykel har justerbar saddel som kan sættes op med ved brug af en unbrakonøgle.  Læs mere om Puky løbecykel i brugernes anmeldelser af produktet her på siden.  Hvis du ender med gerne at ville købe en Puky løbecykel forhandles den både i fysiske butikker og på nettet.

Hvis du er interesseret i at læse andre anmeldelser om løbecykler, så ta et kig under kategorien “Løbecykel” og se de øvrige anmeldelser. Vi får løbende nye anmeldelser under kategorien. Hvis vi ikke allerede har en anmeldelse oprettet på den løbecykel du søger, så er du meget velkommen til at oprette en ny anmeldelse her. Husk du skal være registreret for at oprette nye anmeldelser – dette tager kun 2 min.

Anmeldelser

Average Rating: 4.8 out of 5 (11 votes)
9
2
0
0
0

Vconnect Vconnect
Købsdato: April 2016
God løbecykel

En god starter løbecykel. Vores søn kører rigtig godt på den..

8 måneder siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: November 2018
Rigtig god starter cykel.

Rigtig god begynder cykel da den er lille og let for de små.

10 måneder siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: Februar 2018
God løbecykel!

Min datter elsker hendes gule løbecykel! Den er tilpas i højden mellem sadel og styr til at hun kan komme over, og rigtig dejligt med punkterfri hjul.

1 år siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: July 2016
Mega sej!

Mega sej løbecykel!
Super god ergonomisk og fantastisk måde at øve børn balance på.

1 år siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: Februar 2018

Rigtig god løbecykel, der holder godt til at stå ude i vind og vejr. Den er hurtig at justere højde på, når barnet lige pludselig tager en vækstspurt. Det bedste er at man kan justere styret, så det kan sættes lidt højt i starten, når barnets balance ikke er så god.

1 år siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: Juni 2018
God løbecykel

Vi købte den til vores datter, der er 4 år. Vi var lidt i tvivl om hun var for stor til den, men den passer rigtig godt til hende. Nem at køre på og stellet er ikke tungt. Eneste minus er at styret kan dreje hele vejen rundt, hvilket kan gøre at det ender omvendt når børn leger.

1 år siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: Maj 2016
Sej løbecykel til ungerne!

Puky løbecykel er bare den bedste løbecykel til de små. Både vores datter på 2 år og ham på 5 brugerne cyklen(dog er han nok lidt for stor:)) Man kan få forskelligt sejt udstyr til cyklen – f.eks en bæresele, cykelkurv, skærme osv.

2 år siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: Marts 2017
Stabil løbecykel!

Vi har haft meget gavn af denne Puky løbecykel. Vores søn bruger den hele tiden. Det er ordenlig kvalitet, og så er den billig! 🙂

2 år siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: July 2017
Rigtig god

God løbecykel og dejligt at det er så nemt at sætte saddel og styr op og ned. Har hjulpet godt på min piges balance.

2 år siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: April 2016
God løbecykel til prisen

Vi har haft Puky løbecykel til vores 2 børn – den har fungeret godt, og den er nem at tilpasse i højden. Jeg vil klart anbefale løbecyklen til andre

2 år siden
Den bedste løbecykel vi har prøvet

Vi har tidligere prøvet forskellige løbecykler fra andre leverandører, men vi må indrømme at Puky løbecyklen er den bedste. Den er nem at justere på både sadlen og styret, og den er den meget stabil. Den fås vist i forskellige størrelser – vi har den som passer til vores 2 årige datter. Vi har også købt en lille cukelkurv som passer på styret 🙂 Det er en god måde at styrke balancen fra en tidlig alder!

2 år siden

Skriv anmeldelse

Anmeld Puky løbecykel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

-