Smartgurlz, Maria Doll
18 1

dec 5, 2018
Kategori: Aktivitetslegetøj

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.7 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Smartgurlz
Produkt model:
Maria Doll
3581

Smartgurlz er en fjernstyret dukke til piger. Dukken skal “programmeres” for at køre korrekt. Du kan læse anmeldelser af Smartgurlz herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.7 out of 5 (3 votes)
2
1
0
0
0

Kristine79
JKN
Købsdato: Januar 2019
Sjovt legetøj til tøserne

Vi købte denne Smartgurlz efter en anbefaling, og det var en god idé. Den store pige har meget sjov ud af den, og hun er begyndt at kunne “programmere” inde i appen – sej detalje ? et godt tip – køb deres batteri som passer til scooteren, det fungere virkelig godt ??

Kristine79
Købsdato: November 2018
Vildt fedt stykke legetøj

Jeg stoler normalt sjældent på amerikaniserede legetøjsreklame, som jeg ser på nettet, for jeg har den fordom at tingene garanteret ikke virker lige så godt i virkeligheden. I et godt stykke tid er jeg endda blevet forfulgt af SmartGurlz reklamer både på Instagram og Facebook, og har både tænkt “hold nu op hvor smart”, og samtidig “jeg nægter at købe det skidt”.
Men da min datter ønsker sig barbie, og jeg faktisk synes det er ret vigtigt hun får lært at kode fra en tidlig alder, må jeg jo se mig slået af dette legetøj, som opfylder begge ønsker. Så vi har altså købt en. Og jeg må bare sige, at jeg er overrasket over hvor fed den er. Vi har netop i aften testet den inden den skal gives til hende i fødselsdagsgave, for ligesom mange andre mødre vil jeg ikke se hende skuffet på sin fødselsdag. Så vi skulle lige tjekke, at den nu også virker. Det er overhovedet ikke et stykke ringe Kina-legetøj som jeg ellers var bange for. Kvaliteten er super fin, den har en rigtig god og præstentabel størrelse til fødselsdagsgave eller julegave, og så kan den bare så mange fede ting. Jeg er virkelig imponeret. Den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner, er at vi ikke kan få app’en til at virke fra min mands mobil, men til gengæld virker det hele upåklageligt fra iPad. Fra hans mobil mister den signalet når kun er kørt et kort stykke væk fra ham. Den kan køre meget længere væk fra os hvis vi bruger iPad’en. Vi synes det er ok, da vores datter heller ikke skal gå rundt med vores mobiler, men netop bruge sin iPad til formålet. Om det er hans mobil den er gal med vides heller ikke. Jeg har ikke prøvet fra min mobil.
Denne anmeldelse er skrevet med baggrund i ca. 20 min test af legetøjet. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige hvordan den virker om 3 uger. Det vil jeg måske skrive en anden anmeldelse om til den tid. For nu ville jeg bare sige til andre, at jeg stoler på den som julegave her om 6 dage, hvis andre bag skærmen skulle sidde og være i tvivl. Det er ikke noget bras. Og jeg har intet med SmartGurlz at gøre i øvrigt. Jeg er en helt alm. forbruger, der har købt og betalt for legetøjet.
Mvh Anna.

Kristine79
Købsdato: December 2018
Meget populær gave!

Vi har netop købt denne “programmeringsdukke” til vores datter i 6 års fødselsdagsgave, og det er en kæmpe success. Lige siden hun fik den, har hun leget og øvet sig. Vi troede først at hun var lidt for lille, men det har vist sig at det går nemt efter hun har fået det lært.

Skriv anmeldelse

Anmeld Smartgurlz, Maria Doll

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-