DeLonghi Autentica espressomaskine
11 2

maj 28, 2017
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (3 bedømmelser)

Bliv den glade ejer af espressomaskinen her

Køb her

Antal stjerner & beskrivelse

3
0
0
0
0

Hvis du er en krævende kaffeelsker, så bliver du helt bestemt tilfredsstillet med denne espressomaskinen fra DeLonghi Autentica med unikke funktioner! Du har mulighed for at justerer mængden og kaffeindholdet på de forskellige knapper. Kaffemaskinen indikerer selv når det er tid til afkalkning, påfyldning af vand, eller tømning af kaffegrums.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (3 votes)
3
0
0
0
0

Vconnect Vconnect
Cristine Hansen
Alldayeveryday!

Jeg havde først kendt denne vidunderlige kaffemaskine fra min søster. Hun serverer kaffe for os, og det er bare så godt, at jeg vil have samme kaffemaskine. Det er rart at vide, at du kan lave din egen kaffe derhjemme uden at købe dyrt kaffe ude. Du kan nyde din kaffe når som helst med forskellige valg.

12 måneder siden

Vconnect Vconnect
Købsdato: Juni 2012
Super espressomaskine

Det er ikke den flotteste og mest smarte espressomaskine på markedet, men den er VIRKELIG stabil, og lavet super kaffe. Du kan programmere de enkelte knapper og der medfølger en god brugsanvisning der viser hvordan man gør. Jeg har brugt esprossomaskinen flere gange om dagen i 5 år, og der har aldrig været problemer.

2 år siden
Stabil maskine og lækker kaffe

Jeg har brugt denne espressomaksine i snart 3 år, og den virker upåklageligt. Den laver creamet kaffe, og du har mulighed for at tilføje mælkeskum. Du kan indstille alle knapper så de passer til dine behov. F.eks kan man ændre vandniveauet og styrken af kaffen på de enkelte knapper. Jeg vil klare anbefale dette produkt til andre. Kvaliteten er høj og brugerfladen er nem.

3 år siden

Skriv anmeldelse

Anmeld DeLonghi Autentica espressomaskine

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

-