DeLonghi Autentica espressomaskine
15 2

maj 28, 2017
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

3
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
DeLonghi
Produkt model:
ETAM 29.510.B
5260

DeLonghi Autentica espressomaskine

For mange mennesker er kaffe en uundværlig del af hverdagen. Langt de fleste af os kan ikke vågne rigtigt uden en god dosis koffein, nogle mødes over kaffe til en hyggelig sludder med vennerne efter arbejde, mens andre bruger den til at holde sig friske i løbet af dagen.


Kaffe dækker med andre ord over meget forskelligt, selvom det i bund og grund er det samme – nemlig en koffeinholdig og varm drik. Den kan i sidste ende ændre en almindelig trist og grå dag til en skøn dag fuld af overskud og glæde. Kaffe er ikke bare kaffe, men en verden af muligheder – Ristretto, Doppio, Lungo, Cappucino og Caffe Late er bare nogle af de skønne smagsvarianter. Ligesom der findes mange forskellige typer kaffe, findes der også utallige kaffemaskiner på markedet. Vi har her på Produktanmeldelser samlet nogle af de bedste maskiner, og her ønsker vi især at fremhæve Delonghi Autentica espresso, der med sine unikke funktioner bringer selv erfarne kaffeelskere i en sand lykkerus og lader kaffeglæden stige til nye højder sammen med den dampende dejlige damp.


Klassikeren til kaffeelskere


Markedet bugner af kaffemaskiner, og med så mange muligheder er det vigtigt at vælge den helt rigtige. Nogle vælger ud fra designet, andre vælger ud fra tekniske funktioner, mens andre igen har andre ønskekriterier. Her behøver du heldigvis ikke begrænse dig til et ønske – denne fantastiske maskine er svaret på alle dine kaffebønner og er tilmed ekstremt dekorativ i køkkenet. DeLonghi Autentica espressomaskinen etam 29.510.b lader dine kaffedrømme stige til nye højder.


Næsten alle starter dagen med en god kaffe, der skal give energi til at komme i gang med dagen. Man vågner stille og roligt op og får tilført kroppen energi til dagens opgaver, men har du nogensinde overvejet andre koffeinholdige drikke som alternativ til almindelig kaffe? Måske kunne det også være en ide at starte dagen med en double espresso?
Nu tænker du måske at det kræver helt nye maskiner, men det gør det ikke. Lige så god Delonghi Autentica espressomaskinen er til at holde på kaffens aroma, lige så er den til forskellige typer kaffe så du kan prøve en masse nyt af.


Den unikke espressomaskine har en dampende bred række af lækre egenskaber. Først og fremmest er den helautomatisk, hvilket gør det nemt for dig at prøve en masse forskellige slags kaffe uden at skulle bruge timer med at lave den. Du skal blot fylde beholderen med de foretrukne friskmalede skønne kaffebønner og hælde vand i beholderen, og så breder duften af kaffe sig i rummet. Tilmed har du mulighed for at fintune din yndlingskaffe med lækkert cremet mælkeskum. Ud over almindelig lækker kaffe kan den byde på en bred række af cappuccino, latte macchiato, espresso, cafe latte og cafe crema – med andre ord noget for enhver kaffesmag der med få tryk på det indbyggede betjeningspanel kan trylles frem på kun få minutter. Du kan selv justere mængden og kaffeindholdet på displayet.


Ud over de mange kaffetekniske finesser er maskinen også nemt at bruge og særligt at vedligeholde. Kaffe er lækkert, men kan også give et forfærdeligt svineri og rengøringsarbejde – bare ikke med DeLonghi Autentica espressomaskine. Afkalkning og rengøring kan klares af maskinen selv der tilmed fortæller dig hvornår det er tid til de forefaldende vedligeholdelsesopgaver, så du bare kan koncentrere dig om at mærke alle aromaens fantastiske smagsnuancer. Ovenstående er opskriften på en god lang levetid, både for dig og kaffemaskinen.


Maskinen kan fås i både sort og sølv, og med en vandtank på 1,3 l. og en bønnebeholder på 150 g. er der alle muligheder for dampende stærk kaffe præcist som du vil have den. Med andre ord er Delonghi Autentica espressomaskinen synonym med flydende luksus og god kaffe, som alle fortjener at kunne nyde på daglig basis.


En maskine, uendelige muligheder – Stabil og superlækker kaffe


Deloghi Autentica espressomaskinen er både unik og enkel – med andre ord en uundværlig kaffemaskine for fantastiske funktioner og unikke oplevelser, der vil give glæde i mange år fremover. Med køb af denne maskine er du garanteret kværnede kaffebønner, kanonlækker kaffe og helt nye hotte standarder, som du vil mindes gennem hele dagen.


Måske har du en stresset hverdag, måske kører du på rutinerne, men en god måde at bryde den grå og triste hverdag er med en god kop kaffe, der vil virke som regn på en varm sommerdag, – med andre ord små dråber af himmelske lækkerier, der vil tilføre hverdagen helt nye nuancer og nydelse. Måske lyder en kop kaffe ikke af meget, men med 5 minutter med en dampende kop kaffe forfinet med lækkert mælkeskum kan give både din krop og din sjæl masser af energi til at fortsætte.


Smagen, lyden, duften og hele maskine emmer alle af lækker stil og masser af gode stunder fremadrettet, så selv en krævende kaffeelsker vil opleve nye sider af kaffeverdenen. Delonghi Autentica Cappucino espresso lader dig styre mod stjernerne.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (3 votes)
3
0
0
0
0

Vconnect Vconnect
Cristine Hansen
Alldayeveryday!

Jeg havde først kendt denne vidunderlige kaffemaskine fra min søster. Hun serverer kaffe for os, og det er bare så godt, at jeg vil have samme kaffemaskine. Det er rart at vide, at du kan lave din egen kaffe derhjemme uden at købe dyrt kaffe ude. Du kan nyde din kaffe når som helst med forskellige valg.

Vconnect Vconnect
Købsdato: Juni 2012
Super espressomaskine

Det er ikke den flotteste og mest smarte espressomaskine på markedet, men den er VIRKELIG stabil, og lavet super kaffe. Du kan programmere de enkelte knapper og der medfølger en god brugsanvisning der viser hvordan man gør. Jeg har brugt esprossomaskinen flere gange om dagen i 5 år, og der har aldrig været problemer.

Stabil maskine og lækker kaffe

Jeg har brugt denne espressomaksine i snart 3 år, og den virker upåklageligt. Den laver creamet kaffe, og du har mulighed for at tilføje mælkeskum. Du kan indstille alle knapper så de passer til dine behov. F.eks kan man ændre vandniveauet og styrken af kaffen på de enkelte knapper. Jeg vil klare anbefale dette produkt til andre. Kvaliteten er høj og brugerfladen er nem.

Skriv anmeldelse

Anmeld DeLonghi Autentica espressomaskine

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-