KitchenAid Artisan 125EAC
17 0

dec 27, 2017
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.9 ud af 5 (11 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

10
1
0
0
0

KitchenAid Artisan er en køkkenmaskine med forskellige funktioner. Denne KitchenAid Artisan køkkenmaskine medfølger der piskeris, dejkrog og fladpiskeris(til grovere ting). Maskinen har en 300 W motor og en 4,8 L skål.

KitchenAid Artisan 125EAC er en stabil røremaskine som du kan have i mange år. KitchenAid  er et stærkt brand inden for køkkenmaskiner, og har i mange år leveret funktionsdygtige produkter til alle. Ofte er prisniveauet lidt højere på disse produkter da kvaliteten er derefter. Du kan også se anmeldelser på andre køkkenmaskiner her. Se de forskellige produktanmeldelser herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.9 out of 5 (11 votes)
10
1
0
0
0

Thor83
Købsdato: Marts 2010
Uundværlig køkkenmaskine

Denne køkkenmaskine fungerer helt optimalt, og kan fås i lige den farve, der passer bedst til ens køkken. Den er særlig god hvis man bager meget. Kører stadig perfekt efter mange år.

1 måned siden
Brugervenlig og flot design

Super flot og elegant køkkenmaskine, som er nemt og brugervenlig

Sådan et design man godt vil have stående fremme

1 måned siden
Brugervenlig!

Brugervenlig

Jeg nød dette produkt sammen med mine børn – vi brugte det, når vi bagede. Det gør mit liv lettere. Jeg nyder at bruge den sammen med familien når vi bager – den bliver en del af vores liv. Dens effektivitet til at gøre bagningen lettere og opgaven sjovere.

1 måned siden

Thor83
Købsdato: Januar 2017
Flot og praktisk

Virkelig flot køkkenmaskine.

Jeg har aldrig haft problemer med min maskine, og det kører bare. Jeg kan godt lide, at man kan få en masse tilbehør til så man får forskellige muligheder. Derudover er den super pæn, så man slipper for bøvlet med at skulle stille den frem og så pakke den væk igen – hos os står den bare fremme og pynter.

1 måned siden

Thor83
Købsdato: November 2018
Den bedste køkkenmaskine der findes!

KitchenAid Artisan 125EAC er en vidunderlig røremaskine. Den er nem at bruge, og den har en enorm kraftig motor. Det undre mig dog lidt, at man kan tænde for maskinen selv om “hovedet” er løftet op(så man kan få skålen ud) – Jeg tænker bare på børnene hvis de kommer til at tænde 🙂 men ellers en rigtig god maskine!

2 måneder siden

Thor83
Købsdato: Januar 2016
Vidunder

Når man som jeg har svage arme så er røremaskinen fra Kitchen Aid bare en life saver i køkkenet. Jeg elsker den og bruger den stort set hver dag

4 måneder siden

Thor83
Købsdato: Marts 2015
Elsker den

Elsker simpelthen min kitchen aid.
Især fordi den fungere med en masse forskelligt ekstraudstyr, der gør at man kun behøver denne ene maskine.
Jeg kan slet ikke forstå jeg har kunne leve uden.

10 måneder siden

Thor83
Købsdato: April 2015
Tung men god

Jeg er super glad for vores maskine, når jeg endelig bruger den. Den er nemlig super tung, og vi har ikke lige plads til den fremme. Så bruger den desværre ikke så tit. Men når den endelig kommer frem, så er den fantastisk !

11 måneder siden

Thor83
Købsdato: December 2016
Super køkkenmaskine

Jeg er virkelig glad for vores KitchenAid og bruger den egentlig mere end jeg havde regnet med. Den er god til både brøddej, kødfars, falaffel osv. Designet gør at den fint kan stå fremme på køkkenbordet. Hvis man tilkøber pakke med rivejern og kødhakkker, kan den bruges til at snitte råkost, lave kartoffelskiver, hakke kød og fisk og meget mere. Det eneste minus er at den danser lidt rundt på bordet når man ælter dej på høj hastighed. Men til trods for det, får den alligevel 5 stjerner.

1 år siden

Thor83
Købsdato: December 2017
Nemt

Bruger den til alt fra frikadellefars til knækbrød. Lækkert at man ikke får hænderne ‘grattet ind’. Hælder alle ingredienser i og tænder. Pas på med piskeriset, man skal lige være opmærksom på at det kan blive bøjet hvis dejen er for sej. Ellers super nemt og lækker maskine at ha stående i køkkenet. Anbefales.

2 år siden

Thor83
Købsdato: December 2017
Den bedste køkkenmaskine!

Jeg har længe kigget efter KitchenAid Artisan 125EAC, og endelig fik jeg den i julegave. Det er udgaven med 4,8 L skål og 300 w motor. Den er virkelig kraftig, og kan klare næsten alle opgaver. Der medfølger dejkrog, piskeris og et flat piskeris. KitchenAid Artisan 125EAC har op til 10 hastigheder, hvilket gør det nemt at justere tempoet ift. hvad man bruger maskinen til. Jeg har set man bl.a kan få kødhakker og grønsagspresser til maskinen – det må prøves på et tidspunkt. Jeg kan klart anbefale KitchenAid til andre.

2 år siden

Skriv anmeldelse

Anmeld KitchenAid Artisan 125EAC

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

-