KitchenAid Artisan 125EAC
22 0

dec 27, 2017
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.9 ud af 5 (14 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

13
1
0
0
0

Produktinformation

KitchenAid Artisan 125EAC

En god køkkenmaskine er et must i det moderne køkken. Man vil gerne lave lækker mad til sine nære og kære, men det tager for meget tid i en travl hverdag og slider på både krop og køkken. Alt for ofte ender det med halve løsninger, eller man er så radbrækket efter at have lavet en hel familiemiddag fra bunden, at man næsten ikke orker at deltage i middagen. Men der er heldigvis hjælp at hente med en moderne køkkenmaskine, der kan klare det hårde arbejde hurtigt og effektivt. Og hvorfor ikke få den bedste maskine på markedet, der perfekt forener traditionshåndværk inden for køkkenudstyr med den nyeste teknologi og innovation? KitchenAid er svaret på dine køkkenbønner og vil ændre din rolle i køkkenet og husets gastronomi.

100 års kvalitet forenet i konstant nytænkning

Med over 100 år på markedet er KitchenAid et af køkkenmarkedets absolut mest traditionsrige brands, men det betyder ikke at firmaet dvæler ved fortidens succes. Tværtimod inspireres virksomheden af at videreudvikle og skabe fremtidens mest fantastiske maskiner på markedet. KitchenAid blev grundlagt på den innovative ide om piskeriset, blev videreudviklet af nytænkning og succes og lever i dag af konstant at være på forkanten med den tekniske udvikling inden for køkkenudstyr. Samtidig bibeholdes maskinernes høje kvalitet og stærke holdbarhed.

KitchenAid Artisan røremaskine er en køkkenmaskine i et lækkert glat afrundet design med flere fantastiske funktioner, der vil ændre det daglige madlavningsslid til ren hygge og afslapning. Med det rigtige tilbehør kan den klare alle tænkelige opgaver i køkkenet. Med sine 10 indstillelige hastigheder på den 300 W stærke motor kan den ælte, piske, blande, mose og røre alle madvarer i den medfølgende 4,8 L store skål til præcis den perfektion som du ønsker, uanset om det er ved en lav eller høj hastighed.

Maskinen er 100 % fremstillet af metal, hvilket giver en ekstrem høj stabilitet og holdbarhed, og den direkte transmission gør at maskinen på trods af den høje ydeevne er effektiv, stabil og effektiv, så ingredienser i hele skålen blandes grundigt og hurtigt. Tilmed er den nem at rengøre og flot at se på. Med andre ord en uundværlig hjælper i køkkenet, der kan klare alt. Tilmed kommer den i fire fantastiske farver, rød, sort, sølv og creme, så du kan få den i præcis den farve du ønsker.

Blandt de utallige køkkenmaskiner på markedet skiller KitchenAid Artisan 125 sig ud og er hvad nytænkning betyder for succes i erhvervslivet – kort sagt uundværlig, fantastisk og selve essensen af at skabe noget. Materialerne og teknikken er gode, maskinen er fantastisk, og de opnåede kulinariske resultater er uovertrufne.

Fantastisk, forrygende, funktionel & flot

Du kan ælte alt med KitchenAid Artisan 125AEC – der medfølger dejkrog til at ælte dej til pasta, brød og pizza, piskeris til at piske alverdens råvarer luftige og fladpisker til at klare de tunge sammenblandinger. Selv de mest kreative kokke kan få alle ønsker opfyldt med denne maskine og skabe ny kulinarisk inspiration. KitchenAid XL er fremstillet til at give en konstant høj ydelse og lang holdbarhed, mens det lækre design lader den stråle gennem hele sin lange levetid.

Denne designvindende køkkenmaskine er moderne, og med sine bløde runde kanter og de fire fantastiske farver at vælge imellem kan den bruges i alle slags køkkener. Måske skal den bare passe ind i det klassiske køkken, men kan lige så godt være en lækker eyecatcher i en stærk farve, der bringer nyt liv og ny inspiration i køkkenet – og ikke bare kulinarisk.

Cool og klar i køkkenet

Som ovenstående har vist er KitchenAid Artisan 125AEC meget mere end en køkkenmaskine eller en hjælper i køkkenet. Det er en forlængelse af dine hænders arbejdskraft, en styrkelse af din kulinariske kreativitet og din mulighed for at lade dig udtrykke dig på nye måder i køkkenet, hvor der skabes noget unikt og særligt hver eneste gang du tænder for stikkontakten til KitchenAid XL.

KitchenAid Artisan 125EAC klarer det hårde arbejde, mens du kan lave tilbehøret og ellers hygge om dine gæster og din familie med mange kulinariske kreationer. Med så mange muligheder vil du helt sikkert få lyst til at eksperimentere mere i køkkenet, tilføje flere ingredienser til klassiske opskrifter og også prøve flere nye opskrifter. Flere hårde opgaver i køkkenet betyder takket være KitchenAid Artisan 125EAC mindre hårdt arbejde til dig, men til gengæld resultater og oplevelser af højeste kulinariske kvalitet. Gør dig klar til at kunne trylle i køkkenet, så både venner og familie vil tabe næse og mund af begejstring. Prisen på en KitchenAid-maskine er en lille investering for mange års kulinarisk inspiration og nem madlavning.

Ud over denne fantastiske røremaskine tilbyder vi også lækkert KitchenAid tilbehør og har løbende fantastiske KitchenAid tilbud.

Du kan også se anmeldelser på andre køkkenmaskiner her. Se de forskellige produktanmeldelser herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.9 out of 5 (14 votes)
13
1
0
0
0

Thor83
Købsdato: July 2017
God og flot røremaskine

Jeg har haft denne røremaskine siden sommeren 2017 og har aldrig haft problemer med den. Kæmpe plus at delene kan komme i opvaskemaskinen og så er jeg vild med det flotte retro look. Eneste lille minus er, at den er ret tung.

Thor83
Købsdato: September 2018
Super køkkenmaskine

Den er så lækker at se på og så dejlig nem at bruge, og så kan man bruge den til stort set alt! Flødeskum, bolledej, frikadellefars – you name it.

Thor83
Købsdato: Maj 2014
Uundværlig.

Virkelig lækker og helt uundværlig køkkenmaskine.
Jeg bruger den til alt.
Og rigtig smart at man kan købe div tilbehør til.
Bestemt det aller bedste redskab i mit køkken

Thor83
Købsdato: Marts 2010
Uundværlig køkkenmaskine

Denne køkkenmaskine fungerer helt optimalt, og kan fås i lige den farve, der passer bedst til ens køkken. Den er særlig god hvis man bager meget. Kører stadig perfekt efter mange år.

Brugervenlig og flot design

Super flot og elegant køkkenmaskine, som er nemt og brugervenlig

Sådan et design man godt vil have stående fremme

Thor83
Cristine Hansen
Brugervenlig!

Brugervenlig

Jeg nød dette produkt sammen med mine børn – vi brugte det, når vi bagede. Det gør mit liv lettere. Jeg nyder at bruge den sammen med familien når vi bager – den bliver en del af vores liv. Dens effektivitet til at gøre bagningen lettere og opgaven sjovere.

Thor83
Købsdato: Januar 2017
Flot og praktisk

Virkelig flot køkkenmaskine.

Jeg har aldrig haft problemer med min maskine, og det kører bare. Jeg kan godt lide, at man kan få en masse tilbehør til så man får forskellige muligheder. Derudover er den super pæn, så man slipper for bøvlet med at skulle stille den frem og så pakke den væk igen – hos os står den bare fremme og pynter.

Thor83
Købsdato: November 2018
Den bedste køkkenmaskine der findes!

KitchenAid Artisan 125EAC er en vidunderlig røremaskine. Den er nem at bruge, og den har en enorm kraftig motor. Det undre mig dog lidt, at man kan tænde for maskinen selv om “hovedet” er løftet op(så man kan få skålen ud) – Jeg tænker bare på børnene hvis de kommer til at tænde 🙂 men ellers en rigtig god maskine!

Thor83
Købsdato: Januar 2016
Vidunder

Når man som jeg har svage arme så er røremaskinen fra Kitchen Aid bare en life saver i køkkenet. Jeg elsker den og bruger den stort set hver dag

Thor83
Købsdato: Marts 2015
Elsker den

Elsker simpelthen min kitchen aid.
Især fordi den fungere med en masse forskelligt ekstraudstyr, der gør at man kun behøver denne ene maskine.
Jeg kan slet ikke forstå jeg har kunne leve uden.

Thor83
Købsdato: April 2015
Tung men god

Jeg er super glad for vores maskine, når jeg endelig bruger den. Den er nemlig super tung, og vi har ikke lige plads til den fremme. Så bruger den desværre ikke så tit. Men når den endelig kommer frem, så er den fantastisk !

Thor83
Købsdato: December 2016
Super køkkenmaskine

Jeg er virkelig glad for vores KitchenAid og bruger den egentlig mere end jeg havde regnet med. Den er god til både brøddej, kødfars, falaffel osv. Designet gør at den fint kan stå fremme på køkkenbordet. Hvis man tilkøber pakke med rivejern og kødhakkker, kan den bruges til at snitte råkost, lave kartoffelskiver, hakke kød og fisk og meget mere. Det eneste minus er at den danser lidt rundt på bordet når man ælter dej på høj hastighed. Men til trods for det, får den alligevel 5 stjerner.

Thor83
Købsdato: December 2017
Nemt

Bruger den til alt fra frikadellefars til knækbrød. Lækkert at man ikke får hænderne ‘grattet ind’. Hælder alle ingredienser i og tænder. Pas på med piskeriset, man skal lige være opmærksom på at det kan blive bøjet hvis dejen er for sej. Ellers super nemt og lækker maskine at ha stående i køkkenet. Anbefales.

Thor83
Købsdato: December 2017
Den bedste køkkenmaskine!

Jeg har længe kigget efter KitchenAid Artisan 125EAC, og endelig fik jeg den i julegave. Det er udgaven med 4,8 L skål og 300 w motor. Den er virkelig kraftig, og kan klare næsten alle opgaver. Der medfølger dejkrog, piskeris og et flat piskeris. KitchenAid Artisan 125EAC har op til 10 hastigheder, hvilket gør det nemt at justere tempoet ift. hvad man bruger maskinen til. Jeg har set man bl.a kan få kødhakker og grønsagspresser til maskinen – det må prøves på et tidspunkt. Jeg kan klart anbefale KitchenAid til andre.

Skriv anmeldelse

Anmeld KitchenAid Artisan 125EAC

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-