Go-Go4 Elite Travel Scooter 4-hjulet
0 0

maj 17, 2024
Kategori: Elektronik

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Go-Go4 Elite Travel
Produkt model:
Scooter 4-hjulet
7780

Go-Go4 Elite Travel Scooter 4-hjulet

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0
Go' lille scooter!

Jeg købte denne scooter i April i år fordi jeg ønsker at kunne blive ved med at give hunden den luftetur hun har brug for. Det tog kun 1½ tur, så havde vi begge fundet melodien og er glade for købet. Det kunne have været rart med lidt mere fart, 6 km/t er lige lidt nok til hundens trav, men det er afgjort bedre end ingenting.
Batteriet vejer som et ondt år men selve scooteren er ikke så tung som frygtet. Det fede er at den kan skilles ad uden værktøj, så hele molevitten kan ligge i f.eks. bagagerummet på en bil. Skulle man få brug for reservedele tænker jeg at det er vældig bekvemt.
Min lille scooter har kørt stort set hver eneste dag siden den kom og klarer udfordringerne bedre end forventet. Jeg udsætter den for grusveje, bakker og al slags vejr, fordi det er hvad der er at køre på, men med forsigtighed og lav hastighed over det værste, går det fint. Højre armlæn fungerer oveni købet som tøjrepæl til hunden når hun går ved siden af. Der er lige plads til en skål og to flasker vand i den lille kurv, så det er vældig fint. Det er ikke en scooter man fragter store indkøb på, men en smule kan den godt klare. Skulle anstrengelserne blive for meget er der et relæ i batteriet, der slår fra. Det prøvede jeg en enkelt gang og var så mere forsigtig fremover, men rart at vide hvor grænsen er. Scooteren har afgjort godt af at stå inde i et skur, når den ikke er i brug, men ellers kan man købe en pressening og andre rare ting til den.

Skriv anmeldelse

Anmeld Go-Go4 Elite Travel Scooter 4-hjulet

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-