Baby born dukke
4 0

okt 10, 2017
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.3 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
2
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Baby Born
Produkt model:
822005
1949

Baby Born dukke til de små – et kendt stykke legetøj. En Baby Born dukke kan købes i fysiske butikker og på nettet, og ligger typisk til en pris imellem 350-399 kr. Der kan tilkøbes masser af tilbehør til en Baby Born dukke.

Med en Baby Born dukke er det meningen at barnet skal have oplevelsen af at lege med en ganske livagtig dukke. En Baby Born dukke kan græde, sove, spise, drikke af sutteflaske, sidde på potte, kommes i badekar m.m. Det er intentionen, at barnet der leger med dukken skal opleve at det selv kan få dukken til at gøre noget. F.eks. er det meningen at dukkens øjne automatisk skal lukke i, når barnet lægger sin Baby Born dukke ned for at sove.

Der er ofte en Baby Born dukke på ønskeseddelen hos børn i alderen 1,5 – 3 år. Det er i denne alder at barnets sprog og evne til at aflæse forældre og større børn er i stor udvikling. Barnet vil afprøve ting med dukken, det har set større børn gøre. For eksempel kan barnet skælde dukken ud og trøste den bagefter.

For at støtte barnets udvikling giver mange forældre sit barn en Baby Born dukke netop i denne alder. Har du og dit barn erfaring med en Baby Born dukke, så skriv gerne en anmeldelse her på siden. Du kan bl.a. fortælle om du synes jeres Baby Born dukke har kunnet det, som den skal kunne, og om dit barn har fundet interesse i at lege med dukken.

Hvis du har andre dukker du ønsker at anmelde, så kig under kategorien “Dukker og tilbehør” – hvis du ikke kan finde dukken kan du altid oprette en ny produktanmeldelse her.

Anmeldelser

Average Rating: 4.3 out of 5 (3 votes)
1
2
0
0
0

KNA1986
Købsdato: Marts 2014
Rigtig fin dukke

Rigtig fin dukke med funktioner som at kan drikke, tisse mm.
Den er rigtig hyggelig og et hit hos børnene.
Syntes bare den er lidt dum at få rengjort og er man ikke omhyggelig så mugner maden uden i dukken.

KNA1986
Købsdato: Januar 2007
God til leg og omsorg

Baby born har været i familien i al den tid jeg kan huske. Den er super smart og meget livagtig for børnene. Baby’en kan drikke og derved også tisse. Der er mange times hygge og leg i skiltning og pasning af baby. Den er god til at søskende kan forberedes på hvad det er at skifte og tage omsorg for en baby, inden de skal være storebror/storesøster.

KNA1986
Købsdato: April 2015
Dukke med mange timers underholdning

Vi har haft Baby Born dukken til begge vores piger, og det har været en stor success. Specielt har vores pige nr. 2 vist meget stor interesse for alle de ting dukken kan. Dukken er stabil og kan nemt tåle mange timers leg uden den taget skade.

Skriv anmeldelse

Anmeld Baby born dukke

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-