Baby Jogger City Mini GT Klapvogn
0 0

feb 5, 2019
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Baby Jogger
Produkt model:
City mini gt
4018

Baby Jogger City Mini GT Klapvogn er en letvægtsvogn som er let at klappe sammen. Den overholder alle sikkerhedsnormer. Baby Jogger City Mini GT Klapvogn har bl.a. 8,5″ punkteringsfrie hjul, justerbart håndtag, håndbremse og større sæde.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0

Stephanie
Købsdato: Juni 2018
Nem at bruge

Klapvognen kan nemt styres, bremses og låses op med én hånd. Derudover kan den meget nemt klappes sammen og op igen, hvilket gør det let at medbringe den i f.eks. bilen. Derudover fylder den ikke meget når den er klappet sammen.
Der er god plads nedenunder, og kalechen kan trækkes langt ned. I kalechen er der desuden mulighed for at vippe stoffet til side, og kigge ned til barnet gennem et plastvindue. Sædet der kan lægges helt ned, kan justeres i vinkel ved hjælp af en strop, så man selv kan styre præcis hvilken vinkel man ønsker.
Ulemperne ved vognen, er at barnet ikke kan sidde helt oprejst. Når sædet er helt oppe, sidder barnet alligevel lidt tilbagelænet. Desuden er der kun mulighed for at barnet kan sidde forudvendt, og der er ikke mulighed for at hæve benenden, medmindre man tilkøber en ekstra del.
Til den helt lille baby, er der mulighed for at tilkøbe en liftdel, så klapvognen minder mere om en barnevogn.

Skriv anmeldelse

Anmeld Baby Jogger City Mini GT Klapvogn

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-