Baby Jogger City Tour Klapvogn
0 0

maj 14, 2019
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Baby Jogger
Produkt model:
City Tour
4743

Baby Jogger City Tour Klapvogn

Baby Jogger City Tour Klapvognen er en klapvogn for dig, der tit er på farten, hvor du har brug for en optimal og praktisk klapvogn. Baby Jogger City Tour Klapvognen kan nemlig nemt og enkelt foldes sammen, så den ikke fylder særlig meget. Denne mulighed er helt klar optimal, hvis du har et mindre bagagerum end gennemsnittet. På trods af at Baby Jogger City Tour Klapvognen ikke fylder specielt meget, når den er klappet sammen, så er klapvognen altså stadig fyldt med diverse gode detaljer og funktioner, der gør det nemmere for dig som forældre. Baby Jogger City Tour Klapvognen er både en smart og funktionel klapvogn.

For at nævne et par af de smarte funktioner ved den lille og kompakte klapvogn, er det relevant at tage fat i selen, der medfølger klapvognen. Selen i Baby Jogger City Tour Klapvognen, er nemlig en 5-punktsele. Denne specielle form for sele, er med til at sørge for, at dit barn altid er korrekt spændt fast, trods at barnet bliver større og større. Den indbyggede 5-punktsele kan nemlig justeres, og ved hjælp af denne funktion, kan du altså bruge Baby Jogger City Tour Klapvognen helt op til, at dit barn når 3-årsalderen.

En anden praktisk funktion ved Baby Jogger City Tour Klapvognen, er de justerbare forhjul. Forhjulene er nemlig drejbare, så du nemt kan komme rundt med klapvognen. Dog er der muligt for dig, som forbruger, at justere forhjulene til at være fastlåste, såfremt det er nødvendigt ved eksempelvis et ujævnt terræn. På denne måde er du altid på forkant med det givne miljø.

Baby Jogger City Tour Klapvognen har, som nævnt, mange gode og fine detaljer. Én af disse detaljer, er et lille fint vindue i kalechen, der sørger for at du kan kigge ned til dit barn, for eksempelvis at tjekke hvorvidt det sover eller ej. På denne måde kan du nemt og hurtigt holde øje med dit dyrebareste, uden at skulle løfte kalechen, hvor du måske kunne vække barnet ved et uheld. Ydermere har den store kaleche en solskygge, som du kan bruge i solskin ved at slå den ud, eller blot gemme væk i kalechen, hvis vejret ikke passer til en solskygge. Baby Jogger City Tour Klapvognen har en UPF 50+ solbeskyttelse, så dit barn mindst muligt bliver udsat for solens stråler.

Baby Jogger City Tour Klapvognens klapvognsæde byder ikke blot på 5-punktselen og den integrerede solskygge, men også på flere andre praktiske specifikationer. Baby Jogger City Tour Klapvognen har et justerbart ryglæn, hvor det er muligt at indstille ryglænet til barnets behov. Ryglænet har mange forskellige positioner, hvor det er muligt næsten at lægge ryglænet vandret. Hvis Baby Jogger City Tour Klapvognen skal benyttes til en nyfødt, er det dog nødvendigt at tilkøbe en liggedel, men dette er selvfølgelig også en mulighed.

Baby Jogger City Tour Klapvogns stellet byder heller ikke blot på justerbare forhjul. Baby Jogger City Tour Klapvognens stel og hjul er nemlig sprængfyldt med praktiske kvalifikationer. Baby Jogger City Tour Klapvognens hjul er nemlig ikke bare justerbare, men også punkterfri og små. På denne måde kommer du, som forbruger, ikke til at stå i en ærgerlig situation, hvor du ikke kan komme hverken frem eller tilbage med klapvognen. Herudover har stellet også en let tilgængelig fodbremse, så du altid har fuld kontrol over Baby Jogger City Tour Klapvognen. Baby Jogger City Tour Klapvognen har også en praktisk varekurv, hvor der er en indbygget lomme, der kan bruges til opbevaring af en pung, nøgler og/eller lignende. Ydermere har varekurven også en praktisk skulderrem, så det er nemt at bære både barn og eventuelle varer.

Baby Jogger City Tour Klapvognene er som sagt nem og enkel at folde sammen. Dette gøres i tre sektioner, og er så enkelt at det kan gøres med én hånd. Baby Jogger City Tour Klapvognen er godkendt til 20,5 kg, samt 7 kg i varekurven. Baby Jogger City Tour Klapvognen måler 103 centimenter i højden, 96 centimeter i længden og 49,5 centimeter i bredden. Baby Jogger City Tour Klapvognen måler dog 53 x 50 x 18,5 centimeter sammenfoldet og uden hjul. Baby Jogger City Tour Klapvognen vejer desuden blot 6,5 kg og er derfor, som nævnt, utrolig nem at håndtere. Til Baby Jogger City Tour Klapvognen kan der blandt andet tilkøbes en liggedel, et regnslag, en autostol og adaptere.

Alt i alt får du altså en nem og praktisk klapvogn, der er perfekt til dig, der ofte er på farten med din familie. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Baby Jogger City Tour Klapvognen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Mettegranat
Købsdato: April 2019
En rigtig god lille klapvogn.

Perfekt med en knap så den forbliver slået sammen. Taske medfølger. Perfekt til små ture og rejser.

Skriv anmeldelse

Anmeld Baby Jogger City Tour Klapvogn

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-