Beemoo Autostol
1 1

nov 5, 2019
Kategori: Autostole

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Beemoo
Produkt model:
903214
5133

Beemoo Autostol

Blød, behagelig og sikker

Endelig er familien blevet et medlem rigere – et nyt liv er startet med alle muligheder her i livet. Men ligesom et barn behøver mad, varme og kærlighed, er det rigtige udstyr også vigtigt. Ud over ting som bleer, sutter, tøj og babymøbler er det vigtigt med en god autostol til transport i bil. Og hvorfor ikke lade babyen hvile dybt i en blød og behagelig autostol af højeste kvalitet, der samtidig giver maksimal sikkerhed?

Den bedste sikkerhed for den bedste start på livet

Autostole vælges ud fra barnets alder og vægt, og til de mindste børn (op til 15 måneder og 13 kg.) er Beemoo autostol 0-13 kg et meget oplagt valg. Beemoo er et svensk kvalitetsmærke med ting til småbørn i aktive familier, der både skal have det behageligt og hyggeligt. En autostol kan bruges forholdsvis lang tid, men bør altid udskiftes når barnets hoved rager op over kanten, eller at barnets vægt er mere end, hvad autostolen er godkendt til. Når det er tilfældet, kan man med fordel skifte til en Beemoo autostol 0-18.

En Beemoo autostol baby er lige så stærk og stabil som den blød og behagelig. Til de mindste børn behøves en bagudvendt autostol med en blødt hovedstøtte, polstrede seler, kaleche og bærehåndtag, så den både er god for barnet og nem at bruge for forældrene i en stresset hverdag. Her kan Beemoo autostolen både sættes fast med bilens sele og isofix-base og giver en lang række fordele for barnet og kan bruges indtil barnet kan sidde selv omkring 1-års alderen. Efter denne alder vokser barnet heller ikke så hurtigt mere, men det er helt afgørende for sikkerheden at vælge den rette autostol til det helt lille barn. Den er tilmed udstyret med sidebeskyttelse i tilfælde af sidekollision samt beskytter barnet optimalt i alle andre situationer. Beemoo autostol sikkerhed bunder i nyeste teknologi samt al Beemoo autostol erfaring, der har resulteret i adskillige fantastiske autostole, trygge og glade børn i alle aldre samt tilfredse og lykkelige forældre.

Helt små børn har krav på allerhøjeste grad af beskyttelse og komfort. Det har ældre børn naturligvis også, men jo mindre et barn er, jo mere sårbart er det. En baby transporteres i en bagudvendt autostol hvor den er beskyttet bedst muligt, da Beemoo autostolen skåner barnets hoved, hals og ryg, hvis der skulle ske en ulykke. Det anbefales at holde barnet i denne stilling så længe som muligt, da det mindsker dødsrisikoen ved ulykker med 90%. Uanset hvor god en bilist man er, kan man altid blive involveret i en ulykke, og så gælder det om at have truffet sine forholdsregler for at beskytte det mest dyrebare i bilen, nemlig menneskerne og især et lille barn.

Lige så dybt og sikker autostolen er for barnet, lige så høj er sikkerheden. Det kan ikke bare ses i de adskillige positive testvurderinger fra diverse forbrugerråd, testinstitutioner og Beemoo autostol test, men også fra de tusindvis af positive anmeldelser fra begejstrede fædre og mødre, der hver dag ligger deres små børns sikkerhed i hænderne på Beemo autostolen. Den er godkendt efter EU-standarden ECE R44/04 som regulerer og styrer sikkerhedskrav til autostole. Den kan placeres både på forsædet og bagsædet, men som med alle andre autostole må den kun sættes på forsædet når der ikke er airbags slået til.

Autolen fra Beemoo er sikkerhedsgodkendt og yder optimal sikkerhed og komfort for barnet under kørslen, uanset om det er en hurtig tur i supermarkedet eller om man skal ud på en længere bilrejse – begge med højeste komfort og køreglæde.

Lad sikkerhed og komfort stige til nye højder

Det kan være superforvirrende, især for førstegangsforældre, at skulle vælge en autostol blandt mange i en butik eller i en webshop. Forskellige farver frister, og man forvirres over de tekniske specifikationer, som man måske ikke helt forstår. Man bør altid vælge en sikkerhedsgodkendt autostol med E-mærke og at talrækken under eller efter E-mærket starter med 03 eller 04, da den ellers er ulovlig. Efter barnets alder skal den monteres på en bestemt måde, men indtil barnet er 2-3 eller sågar 4 år anbefales det at montere den, så barnet kigger bagud af bilen. For at finde det rigtige barnesæde, skal man altid gå efter barnets aktuelle højde og vægt. Alder er vejledende, men det kommer i bund og grund an på højde og vægt.

Til de allermindste børn er Beemoo autostolen det helt rigtige valg. Isoflix kræver lidt mere end selen, men så sidder autostolen til gengæld virkelig godt fast og rykker dig ikke uhensigtsmæssigt, uanset hvad der eller måtte ske. Så hvis man har mulighed i bilen for det, kan man med fordel vælge Isoflix som Beemoo autostol montering.

Barnet skal sættes i selen, og så er man ellers klar til at køre – Beemo autostolen indstilles til barnets vægt og højde, så det både kan sove trygt og følge med i, hvad der sker omkring den. Med andre ord er Beemo autostol perfekt til at give det lille barn en høj grad af beskyttelse i overensstemmelse med regler og de nyeste sikkerhedsteknologier samtidig med at det ligger godt og har det ekstremt behageligt. En Beemoo isofix autostol sort er med andre ord svaret på at skabe muligheder for at komme trygt og sikkert rundt med et lille barn. Med den gode polstring og store komfort ydes optimal støtte, både ved almindelig kørsel og i tilfælde af et uheld, da barnets sikkerhed kommer før alt andet.

Læs også her om anbefalinger til køb af den perfekte autostol.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0
Beemoo autostol baby

Beemoos Autostol Baby er en dejlig, behagelig og sikker autostol, til de mindste børn ( 0-13 kg eller 0-15 mdr).

Autostolen er bagudvendt og kan sættes fast både med bilens egen sele og en Isofix-base.

Babystolen har en blød hovedstøtte, polstrede seler, et praktisk bærehåndtag samt en smart kaleche. Det er desuden let at justere stolen til barnet.

Skriv anmeldelse

Anmeld Beemoo Autostol

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-