Den Grønne Slagter Veggie pålæg med agurk og dild
0 0

jun 20, 2019
Kategori: Mad

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
2
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Den Grønne Slagter
Produkt model:
Veggie pålæg
4892

Den Grønne Slagter Veggie pålæg med agurk og dild.

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (2 votes)
0
0
2
0
0

Jesper
Købsdato: April 2021
Vegetarisk pålæg

Jeg købte denne, da jeg gerne vil begrænse mit kødindtag. Smagen og konsistensen minder om almindelige, men er generelt ikke så begejstret for denne type pålæg

Vegetarisk pålæg

Vegetarpålæg der minder om en form for kødpølse i konsistensen, og som smager udemærket. Jeg har brugt dette produkt som fyld i en sandwich, og det er det ganske egnet til. Jeg vil dog ikke anbefale at man bruger det som eneste fyld på en rugbrødsmad, da jeg ikke synes det er helt spændende nok til det. Men hvis man kombinerer det med lidt salat og mayo i en sandwich smager det ret godt og kan sagtens erstatte kødpålæg.

Skriv anmeldelse

Anmeld Den Grønne Slagter Veggie pålæg med agurk og dild

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-