Leander Matty puslepude
0 0

okt 28, 2018
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.8 ud af 5 (6 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

5
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Leander
Produkt model:
Matty
3823

Leander Matty puslepude er lavet af skummateriale som der er behageligt for barnet at ligge på. Overfladen er tæt så væsker ikke kan trænge igennem. Puslepuden måler H: 11 cm, L: 70 cm, B: 50 cm. og har skrå siden som hjælper med at holde de små på puslepuden. Se anmeldelser af Leander Matty puslepude herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.8 out of 5 (6 votes)
5
1
0
0
0

Kristina
Købsdato: September 2020
Luksus puslepude

Var meget i tvivl om jeg skulle købe denne, da den er lidt dyrere end andre, men da jeg læste at man kunne bruge den uden stof le nedenunder eller betrækket skulle tages af og vaskes ved uheld købte jeg den. Den er rigtig lækker og smart at man bare kan tøre den af ved uheld, så sparer en del tid, så den giver god værdi for pengene

Kristina
Købsdato: Maj 2016
Pulsepude

Rigtig god! Den har vi meget glæde af.
Smart den er “hård”. Nem at rengøre.

Kristina
Købsdato: August 2016
Et must have

Vi fandt hurtigt ud af, hvor praktisk det er at kunne vaske og tørre puslepuden af. Denne puslepude af skum kan nemt vaskes med det samme, uden at skulle døje med at få betræk af der skal i vaskemaskinen og derefter tørre. Puden er af skum, og har derfor en tilpas hårdhed. Derudover er der afstivere og gummidupper i bunden, så den står sikkert og fast på underlaget. Et must-have for alle med ble-børn.

Kristina
Købsdato: Juni 2018

Pæn puslepude med lukket overflade, så der ikke kan trænge væsker ned i den. Den er dejlig blød og nem at tørre af. Det eneste minus er at de fraråder afspritning, da det kan ødelægge farven.

Kristina
Købsdato: Marts 2017
Fantastisk puslepude

Lækker puslepude med hård bund, som går at den feks kan bruge på et badeværelsesskab.
Den er let at tøre af og rengøre

Kristina
Købsdato: August 2018

Det er en dyr puslepude, men den er alle pengene værd, fordi den både er blød for baby at ligge på og fordi den er så hygiejnisk at det nemt kan vaskes af.

Det eneste minus er at den ikke kan sprittes af.

Skriv anmeldelse

Anmeld Leander Matty puslepude

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-