Metrotile Bond Quartz ståltag
0 0

mar 12, 2024
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Metrotile
Produkt model:
Bond Quartz ståltag
7760

Metrotile Bond Quartz ståltag

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: April 2022
Jeg er meget glad for dette ståltag

Jeg lagde dette tag for cirka to år siden, og jeg må da bare sige, at det holder virkelig godt! Taget er i farven sort, selvom det ser blåt ud på billederne. Det er et ståltag, der virker til at kunne holde til vind og vejr. Det har nu været udsat for storme, frost og en masse regn og sol. Når det regner så larmer det næsten ikke, når man går indenfor, hvilket er super rart! Det kan dog godt høres, men det er en dæmpet lyd.

Taget her er i 13° vinkel, hvilket er nok til at få kondens til at løbe af pladerne på undersiden og ud, og det fungere også super godt, men der kan dog være nogle tilfælde, hvis der har været store temperaturforskelle i løbet af natten og dagen, og her ville kondensen blive for meget til at taget kan håndtere det, så det vil dryppe ned. Det er dog meget få gange i løbet af vinteren, at dette vil forekomme (i min erfaring), så det er slet ikke et problem.

Pladerne absorberer desuden også en del varme fra solen i løbet af sommermånederne, så det kan godt blive ret varmt indenunder, men det har jeg endnu ikke oplevet så meget, da jeg har meget konstant udluftning på denne bygning.

Det var desuden super nemt at montere, da der var selvskærende skruer med, men det var dog ikke altid at det indbyggede bor i skruerne var nok, så jeg brugte også et bor til at bore for. Pladerne kommer desuden i en god og håndterbar størrelse, og så er de meget lette, som gør dem nemme at transportere rundt.

Jeg er super glad for taget fra Metrotile, og jeg kan klart anbefale det.

Skriv anmeldelse

Anmeld Metrotile Bond Quartz ståltag

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-