Norfolk STARTER RD western-guitar pakke
0 0

feb 1, 2023
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Norfolk
Produkt model:
STARTER RD
7370

Se anmeldelser af Norfolk STARTER RD western-guitar pakke her.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: April 2021
En rigtig god guitar for begyndere

At kunne spille guitar har længe været en drøm for mig. At sidde rundt om lejrbålet fx til Sankt Hans og spille og synge sammen med min familie, kunne være så hyggeligt. Så derfor besluttede jeg mig en dag for at købe en guitar.

Jeg havde bestilt denne røde guitar, men jeg vidste ikke, at den var så flot i virkeligheden! Jeg bestilte dette starter sæt, hvor der var guitar, taske, plektre, stativ, en CD med en guide til at starte, og en enhed der kan hjælpe med at stemme guitaren, og så købte jeg en capo ved siden af også, så jeg kunne udforske guitaren på alle punkter. Denne pakke er rigtig god til begyndere, da der er alt med, som man skal bruge til at starte. Så virker det lige pludseligt ikke så uoverskueligt, fordi man bare lige kan gribe guitaren fra stativet, og begynde at spille. Man skal dog passe på med at sætte den et sted, hvor der er store temperaturændringer, direkte sol eller høj fugtighed, da dette kan påvirke tilstanden på guitaren negativt over tid.

Guitaren har 6 stålstrenge, hvilket jeg finder meget bedre end nylon strenge, da de virker mere solide, og så synes jeg, at de giver en bedre lyd. Mange siger, at den spanske guitar er bedst pga. dens mindre krop og nylon strenge, men Norfolk har lavet denne guitar specielt med en mindre krop, som gør det nemmere at spille på strengene, da de ikke er ligeså hårde. Guitaren har en robust krop, og forholdsvis tykke strenge, så den er slet ikke så skrøbelig. Jeg har haft min i noget tid nu, og jeg stemmer den hver gang, jeg griber fat i den. Jeg har endnu ikke knækket strengene, hvilket faktisk har overrasket mig, da jeg havde aboslut ingen ide om, hvad jeg lavede, da jeg stemte den de første par gange.

Jeg synes desuden, at den kommer med den bedste lyd ud af denne guitar (OBS. jeg er ikke musik ekspert!). Den har en dyb, behagelig og rolig lyd. Præcis som en western guitar skal have. Efter at jeg er begyndt at spille guitar, så kan jeg ikke undgå at bemærke, hvor mange steder en western guitar bliver brugt i sange. Det er så fedt, at man kan lave så meget forskelligt musik med den, og endda meget af det, er noget man har hørt mange gange før. Den åbner op for så mange muligheder indenfor musik! Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skriv anmeldelse

Anmeld Norfolk STARTER RD western-guitar pakke

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-