Odder North Barnevogn
1 0

feb 26, 2020
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Odder
Produkt model:
North
5377

Odder North Barnevogn

 

Odder North barnevognen er en barnevogn, der er udviklet med nøje øje for det enkle og klassiske nordiske design. Odder North barnevognen har dog ikke fokus på det komfortable og lækre danske design kun for synets skyld, men selvfølgelig også for at gøre det lettere for dig som forældre. Firmaet bag barnevognen: Odder, står nemlig bag nogle af de nyeste og mest brugervenlige barnevogne, der sørger for at livet som spædbørnsforældre bliver så nemt og stressfrit som muligt. Det enkle og danske design sørger dog også for, at barnevognens stel og overdel flyder homogent sammen, så det er en fryd for øjet. Firmaet Odder går næsten hundrede år tilbage i tiden. Firmaet har nemlig eksisteret siden 1925, hvor de, i næsten et århundrede, har opfyldt danskernes krav til hvad en optimal og god barnevogn skal kunne. Det er det samme tilfælde med deres Odder North barnevogn. Odders fire nøgleord til deres produkter er nemlig: komfort, kvalitet, design og sikkerhed.

Ét af de praktiske funktioner, der følger med i designet ved Odder North barnevognen, er den praktiske og bygetætte lynlås, som er placeret i forlæderet. Ved hjælp af denne placering sørger lynlåsen altså for en praktisk adgang til barnet trods en mulig regnbyge, hvilket jo er optimalt i et land som Danmark, hvor det ikke handler om dårligt vejr, men om dårlig påklædning. En anden smart funktion ved Odder North barnevognen er stellet, der er et X-Dream stel. Stellet på en Odder North barnevogn er nemlig produceret i et letvægtsmateriale i form af aluminium, der gør håndteringen af barnevognen komfortabel og let, men selvfølgelig stadig stabil. Stellet på Odder North barnevognen er ikke bare produceret i et letvægtsmateriale, men er også designet til at være meget kompakt, hvor den nemt kan klappes sammen, hvis der er brug for at transportere barnevognen med bil eller lignende. Odder North barnevognen kan faktisk blive så lille og kompakt, at den kan transporteres i selv de mindste biler som en Volkswagen Up eller Toyota Aygo.

Rengøringen er let og enkel af Odder North barnevognen, hvor den på denne måde er køreklar i mange år. Alle de elementer, der kan få brug for en rengøring hen ad vejen, er nemlig aftagelige og vaskbare på Odder North barnevognen. Denne mulighed for aftagelighed gør sig altså gældende både for hele vognen, men også for kassen og kalechen. Det er som sagt ikke blot barnevognen du sørger for at holde ved lige ved rengøringen, men du kan som forældre også sikre dig, at alt er som det skal være på Odder North barnevognen og den derved er vedligeholdt. Flere forhandlere udbyder også et gratis eftersyn, hvis du køber en barnevogn fra Odder, så du på denne måde trygt kan fortsætte med at bruge barnevognen, selv efter en eventuel længere pause mellem to børn.

Udover at Odder North barnevognens kaleche er aftagelig og vaskbar, så har den også andre praktiske og smarte funktioner. Kalechen på Odder North barnevognen er udstyret med forskellige funktioner, der sørger for at dit barn er tilpas, uanset hvilket vejr I går en tur i. Kalechen er nemlig udstyret med både ventilation og solskygge. Derudover har kalechen på barnevognen fra Odder også en indvendig lomme, hvor der er plads til eventuelle sutter eller lignende. Samtidig er Odder North barnevognen designet med en smart magnetlukning i forlæderet, der sørger for at forlæderet, er sluttet tæt til kassen. Ydermere kan Odder North barnevognen også bruges til de senere aftenture eller tidligere morgentimer, da kalechen har en indbygget lygte og refleks.

Odder North barnevognen har afslutningsvist også et ergonomisk styr i læder, da det er muligt at justere højden, så barnevognen passer optimalt til den enkelte bruger, og derved ikke giver eventuelle rygproblemer. Det er valgfrit for forbrugeren om man vil have almindelige lufthjul eller punkterfrie SLE hjul. Odder North barnevognen har et liggemål på 97 x 37 centimeter og en vægt på 6 kg. Målene ved barnevognen når den er sammenklappet er en længde på 101 centimer, en bredde på 50 centimeter og en højde på 20 centimeter. Alt i alt får du altså både en holdbar, klassisk og praktisk barnevogn i et flot enkelt og nordisk design, hvis du køber Odder North barnevognen. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Odder North barnevognen.

Se også anmeldelser på andre barnevogne her

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Janefriis
Købsdato: Marts 2019
Klart den bedste

Odder North barnevognen er klar den bedste på markedet. Vi har gennemsøgt markedet for at finde den helt rigtige barnevogn, og valget faldt på denne Odder vogn. Barnevognen er nem at klappe sammen, og kvaliteten er bare top lækker! Den har det rigtige liggemål, og man føler at sit barn ligger trygt og godt. Det er nemt at justere håndtaget til den position man ønsker, og man kan nemt klikke hjulene af og på. Kan klart anbefales!

Janefriis
Købsdato: Oktober 2019
Odder north - et valg du ikke fortryder

Da jeg skulle købe barnevogn til min lille søn, gennemtjekkede jeg markedet.
Valget faldt på Odder north. En kvalitets barnevogn, som ikke indeholder megen kemi, som er pæn og som har er langt liggemål. Barnevognskassen falder ikke sammen og vognen er let at klappe sammen.
Jeg elsker vores vogn, som sagtens kan holde til to børn!

Skriv anmeldelse

Anmeld Odder North Barnevogn

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-