Odder Zip barnevogn
2 0

dec 9, 2017
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.3 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
2
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Odder
Produkt model:
Zip
2119

Odder Zip barnevognen er kendt for sin kvalitet og udseende. Barnevognen er udstyret med forskellige lommer, et stel der er nem at klappe samme, og et design som alle mødre elsker. Læs produktanmeldelser af Odder Zip barnevognen herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.3 out of 5 (3 votes)
1
2
0
0
0

Anna1987
Købsdato: Marts 2016
Perfekt barnevogn!

Vi valgte at købe en Odder Zip barnevogn da den klart virkede som den bedste vogn da det tidspunkt. Barnevognen har mange flotte detaljer, og er virkelig stabil. Den er nem at pakke sammen, og det er hurtigt at pille hjulene af hvis den ikke kan være i bagagerummet. Den er behandlet så den er nem at tørre af for skidt, og står rigtig pæn i lang tid(efter 2-3 år)

Jeg vil klart anbefale den til andre – også selv om den koster en anelse mere end andre barnevogne.

Anna1987
Købsdato: November 2017
Dejlig vogn

Vi købte midt i graviditeten vores Odder zip på grund af dens ry. Jeg glædede mig vildt til at komme til at køre med den, men var faktisk skuffet de første måneder. Til trods for, at vi havde tilkøbt en lift var vores datter ikke tung nok til at ligge stille når vi fx gik på en grusvej eller ujævnt fortov. Da hun blev for stor til liften ændrede det sig dog – og nu elsker vi den. Vi bor på landet og den kan simpelthen gå i al terræn, den er lækker at kigge på, god at køre med og meget nem at pakke i bilen osv. Hvis jeg havde været lidt mere henrykt i begyndelsen havde den fået 5 stjerner.

Anna1987
Købsdato: December 2012
Lækker barnevogn, dog med fejl i lynlåsen

Nu har vi solgt barnevognen fordi vi ikke har brug for den mere, men vi har været meget glade for den i 5 år. Det eneste er at vedhænget i lynlåsen måtte tages af da det udgjorde en sikkerhedsfare. Mon ikke Odder har fået styr på det på de nye modeller. Og en anden ting er faktisk at udluftningen bag på kalenchen er lidt ringe. Man kan lyne en ‘låge’ op og vikle den op under loftet bagpå og sætte den fast ned en trykknap, så luft kan komme igennem. Men når man har gjort det, falder den meget ned af pga vægten, så det fri stykke til luft næsten er dækket alligevel. Overordnet set har vi været rigtig glade for den. Nem stk lappe sammen og tage med rundt i bil.

Skriv anmeldelse

Anmeld Odder Zip barnevogn

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-