Only And Sons Performance Pants
1 0

apr 20, 2019
Kategori: Bukser

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Only And Sons
Produkt model:
Performance Pants
4665

Only And Sons Performance Pants er lavet i stof der kan strække sig. Fås i flere farver.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Thor83
Købsdato: Januar 2019
Super fede bukser!

Jeg har, som så mange andre, købt de her performance pants, og det er jeg glad for. De er simpelthen så behagelige at have på, og så sidder de helt perfekt. De fås i forskellige farver og udgaver, men den “fine” model fungere virkelig godt for mig. På længere arbejdsdage er de så komfortable at have på frem for den gamle stive buks. Jeg er positiv overrasket da jeg er en smule skeptisk anlagt, og normalt ikke køber sådan noget tøj.

Skriv anmeldelse

Anmeld Only And Sons Performance Pants

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-