Parkside PGG-15 A1 indgraverings værktøj
0 0

jan 28, 2023
Kategori: Bøger og kontor

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
1
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Parkside
Produkt model:
PGG-15 A1
7260

Læs anmeldelse af Parkside PGG-15 A1 indgraverings værktøj herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (1 votes)
0
0
1
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: Juni 2017
Sjov indgraveringsmaskine

Jeg købte denne indgraverings maskine i Lidl for en del år tilbage, så jeg ved ikke om denne model stadig sælges, men jeg ved at Lidl fortsat har Parkside produkter, så man kunne være heldig at finde den, hvis man er interesseret.

Jeg synes, at dette værktøj er meget praktisk, hvis man elsker at være kreativ. Måske vil man lave en personlig gave til bedstemors fødselsdag eller til morsdag? Jeg har brugt denne indgraveringsmaskine meget, når jeg arbejder med træ, og her fungere den godt, og man kan tilmed justere hvor dybt den skal indgravere. Hvis man vælger at gravere i metal/glas/sten/plastik eller lign, så vil jeg helt klart anbefale beskyttelsesbriller!

Grunden til at den kun får 3 stjerner, er at den ryster rigtig meget, og det synes jeg er meget ubehageligt, så man kan ikke sidde med den i lang tid af gangen. Den larmer desuden også ret meget, så jeg anbefaler, at man sidder et sted, hvor der ikke er så meget ekko/rumklang, for det forstærker lyden. Det ville være bedst i et værksted eller en lade/skur for så lyder det ikke så højt.

Den er heller ikke så god til at gravere i metal, da det kræver en meget høj hastighed (og så ryster den meget i hånden), og så skal den holdes på det samme punkt meget længe for at lave en markering. Maskinen lægger god i hånden, da den ikke er alt for stor, men designet er lidt forkert, eftersom at vægten ligger meget bagtil, og derfor er den lidt svær at styre. Ledningen er heller ikke særlig lang (ca. 1 meter), så man skal sidde forholdsvis tæt på en stikkontakt, når man går i gang med sådan et projekt.

I træ og plastik fungere den udemærket, så den er sjov, hvis man gerne vil arbejde i disse blødere materialer. Der er mange muligheder for at udfolde sig kreativt, og når man har indgraveret en sød besked eller måske tegnet noget, så kan man også male det, og så er det den perfekte gave til ham eller hende. Den kan i hvert fald blive en meget personlig gave.

Skriv anmeldelse

Anmeld Parkside PGG-15 A1 indgraverings værktøj

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-