Sebra Dukkeseng
0 0

mar 23, 2019
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.5 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Sebra
Produkt model:
3005205 Dukkeseng White
4445

Sebra Dukkeseng

Sebra dukkesengen er en seng, hvor dit barn kan udfolde sin leg med både dukker og bamser. Dukkesengen giver dit barns dukker og bamser et sted at sove samt et sted at være. Designet på sengen er designet ud fra den originale Sebra seng, som fås i den ikoniske baby- og juniorseng. Det er altså både et møbel, der inviterer til mange timers udvidede lege med dukker og bamser, men er også et møbel, der ser godt og stilet ud på børneværelset.

Designet på Sebra dukkesengen er, som nævnt, inspireret af den klassiske Sebra børneseng. Den originale Sebra seng er oprindeligt navngivet Juno, og er designet af Viggo Einfeldt i år 1942-43, så der er altså tale om en af de helt gamle, gode klassikere. Det klassiske design tager udgangspunkt i den originale sengs hjørner, der er runde, hvilket giver en flot og stilren effekt. Ydermere har Sebra dukkesengen gavlender med tremmer, der ligeså tager udgangspunkt i det klassiske design. Gavlenderne med tremmer giver Sebra dukkesengen den sidste finish i forhold til det klassiske look.

Sengen er ideel for dit barn i forhold til at skabe en virkelighedstro følelse i legen med dukker og bamser. Særligt vil denne virkelighedsfølelse opleves hos barnet, hvis barnet selv sover i en børneseng fra Sebra. Med denne dukkeseng har du, som forældre, altså mulighed for at få et matchende legetøjsmøbel ind på børneværelset, hvis I altså allerede er i besiddelse af Sebra børnesengen. Derudover påvirker legetøjssengen i ovenikøbet dit barns leg positivt.

Sengen fra Sebra har et look, hvor sengen ikke er trukket ud og uden de andre velkendte tremmer rundt i kanten. Sengen er designet på denne måde, så det er let og enkelt for dit barn at benytte sengen til leg og sjov. De manglende tremmesider rundt i kanten skaber nemlig en bedre mulighed for tilgængelig leg med dukker og bamser for dit barn, da det er nærmere at tilgå sengen på denne måde.

Til Sebra dukkesengen kan der tilkøbes en madras samt sengetøj. Dette er igen med til at støtte den virkelighedsnære oplevelse for dit barn, der på denne måde kan udvide legen yderligere. Legetøjssengen kan bruges i mange år frem, hvor det kan være relevant for barnet at udforske eventuelle huslige pligter i form af sengetøjsskiftning og lignende. Dette kan være relevant, da børn afspejler sig i deres forældre, hvor dette kan gøres til en leg ved hjælp af legetøjssengen. Dukkesengen er solid og stabil. Det er derfor muligt at benytte sengen til leg til børn fra 1 år og opefter. Sengen er altså en investering i forhold til legetøjsmøbler til børneværelset.

Sebra dukkesengen bliver leveret i færdig samlet tilstand, så det er nemt og enkelt at komme hurtigt i gang med legen. Derudover er sengen opført i træ og malet hvidt. Malingen, der er brugt til sengen, er naturligvis testet i forhold til de gældende europæiske standarder. Du har altså, som forældre, intet at frygte i forhold til legetøjssengen og dens kvalitet.

Sebra dukkesengen måler 49 centimeter i længden, 31 centimeter i bredden og 35 centimeter i højden. Derudover er sengen som sagt opført i træ, hvor der her er tale om materialerne krydsfinér, MDF, fyrretræ og samak. Alt i alt får du altså en solid dukkeseng, der kan bruges i mange år frem, og som bidrager til en mere udfoldet leg med dukker og bamser for dit barn. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Sebra dukkesengen.

Anmeldelser

Average Rating: 4.5 out of 5 (2 votes)
1
1
0
0
0

Kathrinebramsted
Købsdato: Februar 2018
Flot og praktisk

Tøserne elsker denne dukkeseng fra Sebra. Der er utallige timeres leg med dukker der skal puttes. Vi synes tilmed at sengen er pæn på børneværelset.

Kathrinebramsted
Købsdato: December 2012
Rigtig fin og holdbar

Rigtig fin og meget holdbar dukkeseng.

Skriv anmeldelse

Anmeld Sebra Dukkeseng

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-