Sebra Legekøkken
0 0

mar 23, 2019
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.5 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Sebra
Produkt model:
3005307 Legekøkken Warm Grey
4443

Sebra Legekøkken

Sebra er kendt for sit klassiske og stilede design. Det samme er naturligvis gældende for deres legekøkken. Sebra legekøkkenet er velegnet til alle børnefamilier, hvor de små hoveder både er nysgerrige og interesserede under madlavningen, og derfor har brug for underholdning og fantasifuld leg undervejs. Legekøkkenet er velegnet til at placere ved siden af det rigtige køkken, hvor barnet herved kan efterligne aftensmadslavningen eller lignende. Ved hjælp af dette legemøbel kan du altså, som forældre, stimulere dit barn via leg, alt imens den reelle madlavning stadig kan passes. Udover at Sebra legekøkkenet er i et stilfuldt design, er det også realistisk og i unisex.

Børnekøkkenet inspirerer til mange timers sjov og fantasifuld leg. Køkkenet er både velegnet tæt på køkkenet, som nævnt, men passer i den grad også ind på ethvert børneværelse. Produktet fås i flere forskellige nuancer, så det passer til lige præcis den stil, der ønskes i det givne rum. De udbudte farver er blandt andet ”White” og ”Warm Grey”. På overstående billede er der tale om farven ”Warm Grey”. Legekøkkenet er meget realistisk i designet, hvor der både er gjort plads til en ovn, en vask, to kogeplus samt komfurknapper og et realistisk låg. Legemøblet opfordrer altså i den grad til en aktivering og udvikling af legen.

Sebra legekøkkenet er produceret i træ, hvor der mere præcist er tale om krydsfinér. Dog er vasken produceret i metal, der er med til at gøre børnekøkkenet mere realistisk. Det er et meget enkelt køkken, men hvor der også er gjort plads til de små detaljer. Køkkenet har blandt andet en ovnlåge, der kan åbnes og lukkes – præcis som en virkelig ovn. Dette er naturligvis med til at understøtte troværdigheden i barnets leg og efterligning af den eventuelle madlavning. Ydermere har legemøblet også to justeringer til kogepladerne, der naturligvis også kan drejes rundt. Alle disse ting er altså med til at gennemføre legekøkkenet, hvor det samtidig holdes enkelt.

Vasken på Sebra legekøkkenet er aftagelig. Aftageligheden af håndvasken gør produktet nemmere at rengøre. Legemøblet er perfekt til den lille kok, der ved hjælp af dette legetøj får mulighed for mange timers underholdning og aktivering. Børnekøkkenet byder på rig mulighed for udfordringer og udvikling – både for store som små. Køkkenet er nemlig anbefalet helt ned fra 1 årsalderen, så det kan benyttes til selv de ganske små, og kan sagtens deles mellem en søskendeflok eller lignende. Der kan med fordel tilkøbes legetøjsmadvarer, der kan bruges i køkkenlegen.

Sebra legekøkkenet er småt og praktisk, selv i størrelsen. Legekøkkenet måler nemlig blot 58 centimeter i længden, 38 centimeter i bredden og 50 centimeter i højden. Der er altså tale om et enkelt og småt møbel, der stadig har sans for detaljen. Alt i alt får du altså et legemøbel i et både klassisk og stilet design i høj kvalitet, der samtidig bidrager til mange timer sjov, udviklende og aktiverende leg for dit barn eller børn. Legekøkkenet fra Sebra er, som nævnt, også ideel til jer som familie, der ønsker en aktivering under den reelle madlavning, så både madlavningen og barnet kan passes. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Sebra legekøkkenet.

Anmeldelser

Average Rating: 4.5 out of 5 (2 votes)
1
1
0
0
0

Kathrinebramsted
Købsdato: Marts 2019
Flot og funktionelt

Med alt det forskelligt legetøj der findes i dag, så gør det bestemt ikke noget når nogle af delene også er pæne 🙂 Vores børn har haft stor glæde af dette Sebra legekøkken. Det har præcis de funktioner som er nødvendige for små børn. Kvaliteten er helt i top!

Kathrinebramsted
Købsdato: July 2017
Ovnlågen er lidt dum

Rigtig fint og enkelt køkken.
Eneste minus er ovnlågen. Den er lidt stram at åbne og så er der ikke hold på, så den banker ned i gulvet

Skriv anmeldelse

Anmeld Sebra Legekøkken

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-