Tiny Love skråstol 3 i 1 Rocker Napper
2 0

jan 30, 2018
Kategori: Babystole og vugger

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Tiny Love
Produkt model:
Rocker Napper
2293

Beskrivelse: Tiny Love skråstol 3 i 1 Rocker Napper kan bruges i flere forskellige positioner. Den anbefalet alder er ca. fra 0-6 måneder. Vuggen kan tåle en maks belastning på 9 kg og måler 69 cm i længden og 31 i breden. Vuggen briger et C batteri og 3 AAA batterier. Den fåes i flere forskellige farver.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Kristine79
Købsdato: Marts 2015
Lækker skråstol

Vores Tiny Love Napper var godt nok rød, men super lækker at have med rundt når vi var på farten. Den mindste kan nemt falde til ro i den lille vugge 🙂

Kristine79
Købsdato: Februar 2016
Skråstol med flere funktioner

Jeg købte denne fine skråstol til min lille dreng, og er fuldt ud tilfreds. Den passer perfekt i størrelsen, og så har den flere funktioner end bare en skråstol. Vi kan nemt folde siderne op så vi kan bruge den som en lille vugge, og den er nem at tage med rundt. Det er en smart funktion med den lille fine uro, dog gider vores søn ikke benytte sig af den lige nu 🙂 I starten synes jeg at den virkede lidt “plastic” agtig, men den er rigtig stabil, og den vejer ikke ret meget. Jeg vil klar anbefale denne “Skråstol” til andre med små børn(1-7 måneder)

Skriv anmeldelse

Anmeld Tiny Love skråstol 3 i 1 Rocker Napper

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-