Vichy Neovadiol Post-Menopause
1 0

jan 15, 2024
Kategori: Ansigtspleje

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Vichy
Produkt model:
Neovadiol
7742

Vichy Neovadiol Post-Menopause

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Hanne
Købsdato: December 2023
Vichy

Jeg er 69 år, og har en meget tør hud, der har tendens til at blive rød og lidt irriteret, og da jeg samtidigt har en lille hund, som jeg går mindst 3 gåture med hver dag året rundt i al slags vejr, er det vigtigt for mig med en god ansigtspleje.
Jeg er som nok mange andre et vanemenneske, og har i rigtig mange år brugt det samme mærke, men 23.12.23 fik jeg muligheden for at blive testperson via Smartson, og har fået følgende produkter gratis.
Neovadiol, Post-Menopause, som lover at være en dagcreme, der opstrammer og giver fylde, reducerer rynker og slap hud.
Produktet har en svag, behagelig citronduft samt ser visuelt indbydende ud med let lysegul farve, og ikke mindst skal fremhæves den lækre konsistens.
Neovadiol natcreme som lover at være en nærende natcreme, der giver fylde til huden, og sørger for et strålende og smidigt udseende.
Ligesom dagcremen opfylder den fint det lovede.
Jeg har nu brugt produkterne i 14 dage, og vil vurdere dem som fantastiske, da jeg helt klart allerede kan se en positiv forbedring af min hud, som både føles samt ser bedre ud end før.
Det er lidt som at have fået en bonusjulegavd, og mit Nytårsforsæt er helt sikkert at blive bedre til at forkæle min hud på bedste vis med mine nye yndlingsprodukter.
Vh Hanne L

Skriv anmeldelse

Anmeld Vichy Neovadiol Post-Menopause

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-