Voksi Babywrap
0 0

apr 8, 2019
Kategori: Børn og fritid

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Voksi
Produkt model:
Babywrap Grå
4600

Voksi Babywrap

Voksi Baby Wrap sørger for, at dit kæreste eje – i form af din baby – holdes varm og tryg i eksempelvis autostolen eller barnevognen. Wrappen sørger nemlig ikke blot for, at dit barn kan holde varmen, men det er også muligt at fastspænde barnet ved hjælp af dette produkt i enten autostolen eller barnevognen. Voksi Baby Wrap er perfekt til dig, der ønsker den bedste komfort til dit kæreste eje, og som ikke har lyst til at gå på kompromis med dette. Produktet passer til langt de fleste autostole og barnevogne.

Voksi Baby Wrappen er, som sagt, perfekt både til komfort og sikkerhed. Dette produkt har nemlig indbyggede selehuller, der kan bruges til at fastspænde barnet. Ydermere har bagsiden åbninger til samme formål. Selehullerne kan justeres i forskellige højder. Ved hjælp af disse forskellige højder, kan du sikre dig for, at barnet både sidder/ligger komfortabelt og sikkert. Muligheden for at spænde barnet fast direkte fra wrappen er også med til at sørge for, at der ikke er et tykt lag mellem barnet og selve selen. Dette medvirker til, at barnet opnår den mest optimale komfort. Selehullerne kan både benyttes til henholdsvis 3-punktssele og 5-punktssele.

Voksi Baby Wrappen fås også i forskellige farver, så det er muligt at matche produktet med enten autostolen eller barnevognen. Farvevalget er altså helt op til dig! Produktet fås i farverne ”Sand Star”, ”Light Grey Star” eller ”Star Dark Grey”. Voksi Baby Wrap er desuden produceret i en unik materialekombination, der er godkendt i forhold til Øko-Tex® Standard 100, Klasse 1. Dette betyder at du trygt kan benytte wrappen til dit barn, da materialerne altså ikke indeholder skadelige kemikalier eller lignende. Materialet indvendigt er i 100% bomuld, der gør produktet både åndbart og rart for dit barn. Desuden medvirker bomulden til en behagelig kropstemperatur for barnet.

Voksi Baby Wrappen har også andre smarte funktioner, der er med til at gøre hverdagen lettere for dig og din familie, hvis I er på farten. Dette produkt har nemlig – blandt andet – fire velcrolukninger, der medvirker til at du kan pakke dit barn ind på bedst mulig vis. Velcro er en sikker lukning, der samtidig er nem og let at justere, hvis eventuelle temperaturforhold eller komfortforhold skal ændres. På denne måde kan du altså fortsat benytte produktet, selvom dit barn bliver større og større. Wrappen har også en lille hætte, der er med til at beskytte barnets hoved. Ved hjælp af disse funktioner, er der derfor sørget for det hele.

Voksi Baby Wrappen måler 110 centimeter i længden og 110 centimeter i bredden, når den er i udfoldet tilstand. Wrappen måler derimod blot 87 centimeter i længden, 40 centimeter i bredden på toppen og 35 centimeter i bredden nederst i sammenfoldet tilstand. Produktets yderside består af 60% bomuld og 40% polyester, hvor den på indersiden, som sagt, består af 100% bomuld. Voksi Baby Wrappens fyld består af 100% polyester, og selve wrappen kan vaskes ved 30 grader med en lav centrifugering. Produktet kan hverken tåle at stryges, tumbles, bleges eller renses. Derudover har produktet en levetid på cirka ét år. Alt i alt får du altså en funktionel wrap til dit barn, der er perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller sikkerhed. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Voksi Baby Wrappen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Kathrinebramsted
Købsdato: Oktober 2018
Uundværlig

Det er simpelthen den bedste ting jeg har købt til den lille ny.
Den er virkelig lækkert og blødt og perfekt tykkelse i forhold til at det ikke bliver for varmt og samtidig holder dem varme og skaber tryghed.
Jeg ting jeg ikke vidste jeg ikke kunne undvære.

Skriv anmeldelse

Anmeld Voksi Babywrap

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-