Auro Silkemat Økologisk Maling Sort
1 0

sep 4, 2023
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Auro
Produkt model:
Nr. 517 - sort
7647

Auro Silkemat Økologisk Maling Sort

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: August 2023
Vidunder maling!

Det er ganske rigtigt en meget dyr maling, men man får ikke en bedre økologisk maling end denne! Jeg er selv meget overrasket over den. Jeg satsede på, at de anmeldelser jeg havde læst af andre købere inden, talte sandt, og købte en spand med 10L af denne maling.

Jeg fik mig noget af en overraskelse, da jeg åbnede spanden, og opdagede at malingen var blå! Da jeg havde rørt i den blev den marineblå, men det var jo ikke den farve jeg havde købt. Jeg testede den på et stykke træ, og til min lettelse skiftede malingen farve, da den sugede ind i træet og tørrede. Dette kan ses på de billeder, som jeg har tilføjet til denne anmeldelse. Man skal altså ikke panikke, hvis malingen har en “forkert” farve. Man skal blot vente til at den tørre.

De påstår, at malingen er nem at vaske af alt materiale, og dette kan jeg kun bekræfte. Man skal bare bruge vand og sæbe og gnubbe forsigtigt for at få malingen af. Det er ganske nemt. Både af fingre, tøj, arbejdsbænke og pensler.

Det suger hurtigt ind i træet, og har en høj dækkeevne, så selvom de anbefalede, at man både brugte en grunder inden, og gav den to gange, så har jeg ikke fundet noget af dette nødvendigt, da det holder udmærket i det danske vejr. Jeg har dog ikke set, hvordan det reagere på længere sigt, da det kun er et par uger siden, at jeg prøvede det. Desuden er den rigtig nem at arbejde med, altså den er hverken for tyk eller for tynd at male på.

Malingen er økologisk dvs. den er fuldstændig sikker for både børn og voksne. Den kan altså bruges til børnelegetøjet eller børneværelset, hvis man helst vil undgå de giftige stoffer, som maling ellers afgiver (har jeg ladet mig fortælle). Jeg kan bekræfte, at malingen ikke lugter stærkt eller giftigt på nogen måde, men den har dog en luft, hvilket de påstår, at den ikke skulle have på deres hjemmeside.

Jeg vil helt sikkert fortsætte med at købe denne maling til alle mine projekter!

Skriv anmeldelse

Anmeld Auro Silkemat Økologisk Maling Sort

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-