Bodum Chambord Stempelkande 1.0 liter
0 0

maj 27, 2019
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.7 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Bodum
Produkt model:
Chambord
4765

Bodum Chambord Stempelkande

Bodum Chambord stempelkanden er et designikon for Bodums sortiment. Bodum Chambord stempelkande har været en klassiker på de fleste morgen- og kaffeborde i danske familier i de sidste 50 år, da den blev en del af sortimentet i 1970’erne. Selvom Bodum Chambord stempelkanden har mange år på bagen, så er kvaliteten og standarden naturligvis ikke forringet. Bodum Chambord stempelkanden findes i mange størrelser og farver, men i dette tilfælde er der tale om en stempelkande, der kan indeholde 1.0 liter, hvilket svarer til omkring 8 kopper kaffe. Når du brygger kaffe via en stempelkande, opnår du et aromatisk resultat, der er perfekt til enhver kaffeelsker.

Designet af Bodum Chambord stempelkanden er ikke blot flot og enkelt, men også brugervenligt og holdbart. Stempelkanden har som sagt bevaret den høje standard siden dens spæde start, hvilket kommer klart til udtryk i selve stempelkanden. Bodum Chambord stempelkanden har et låg samt en ramme om glasindsatsen. Disse to dele er lavet i stål, der sørger for at Bodum Chambord stempelkanden kan holde i mange år, og som er robust og enkelt til hverdagsbrug. Samtidig er der lagt flere lag på stålet, der giver en skinnende og holdbar flade. På denne måde sikrer du dig altså en kaffestempelkande af høj kvalitet, så du er sikret din morgenkaffe i mange år frem. Bodum Chambord stempelkandens glasindsats kan ydermere tilkøbes, hvis denne ødelægges eller hvis blot man ønsker en reserve.

Bodum Chambord stempelkanden opnår, som nævnt, et aromatisk resultat. Dette aromatiske resultat kræver naturligvis, at stempelkanden bliver brugt korrekt og bedst muligt. Først og fremmest skal du sørge for kaffen, der gerne skal være grovere end normal filterkaffe og gerne friskmalet. Kaffen skal i Bodum Chambord stempelkandens glasindsats, hvor du skal bruge omtrent 7 gram pr. kop. Herefter skal der hældes vand over de malede kaffebønner. Det er vigtigt at vandet har en temperatur på 95 grader celsius, hvilket betyder at vandet IKKE skal koge, når det kommes over kaffen. Det er meget vigtigt at vandet ikke er kogende, da dette påvirker kaffesmagen negativt. Måden hvorpå du kan sørge for, at vandet er lige under kogningstemperaturen, er eksempelvis ved at vente 30 sekunder efter vandet har nået kogepunktet i en eventuel elkedel.

Når vandet er overhældt kaffen i Bodum Chambord stempelkanden, skal kaffe stå og trække smag til sig, så du opnår det mest fyldestsmagende resultat. Bodum Chambord stempelkanden skal gerne have lov at trække i 3-4 minutter. Når det har trukket færdig, skal stemplet langsomt trykkes i bund, for at sørge for at kafferesterne ikke blander sig med den færdige kaffe. For at sørge for, at der ikke udhældes bitterstoffer i den færdige kaffe, er det vigtigt at kaffen i Bodum Chambord stempelkanden ikke får lov til at trække meget længere en blot de 3-4 minutter. Det er vigtigt at følge disse anbefalinger, for at opnå det mest optimale resultat. Bodum Chambord stempelkanden er fantastisk til dig, der elsker en god og friskbrygget kop kaffe – der samtidig og både nem og let tilgængelig!

Bodum Chambord stempelkanden har som nævnt en kapacitet på 1 liter, der svarer til 8 kopper kaffer. Herudover fås der også diverse tilbehør til Bodum Chambord stempelkanden. Heriblandt er det muligt at tilkøbe en ekstra glasindsats eller et Bodum Chambord stempelkande filternet m.m. Bodum Chambord stempelkanden er lavet af brorsilikatsglas, der er resistent over for højde temperaturforskelle. Alt i alt får du altså en praktisk, smart og holdbar stempelkande, der er i et originalt og smart design fra Bodum. Dette er en klassiker, som du ikke vil gå glip af! Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Bodum Chambord stempelkanden.

Anmeldelser

Average Rating: 4.7 out of 5 (3 votes)
2
1
0
0
0

Jesper
MonicaJS
God stempelkande

Rigtig fin stempelkande som slutter tæt så man ikke sidder med kaffegrums i kaffekoppen. Det ville dog være smart hvis selve glaskanden havde termoeffekt så kaffen blev holdt varm en del længere end 30 min og man ikke behøvede købe “termojakke” til stempelkanden.

Jesper
Købsdato: Januar 2018
Flot stempelkande

Vi laver udelukkende stempelkaffe i weekenden og når vi har gæster. Er rigtig flot i udseende og kan gå i opvaskemaskine.

Klassisk stempelkande

Lækker stempelkande til morgenkaffen. Stemplet slutter tæt til kandens sider, og der er derfor ikke noget grums der efterlades tilbage i kaffen. Alle dele kan let skilles ad og den er derfor rigtig nem at gøre rent. Det er min erfaring at en kande på 1 liter svarer til omkring 3-4 almindelige krus.

Skriv anmeldelse

Anmeld Bodum Chambord Stempelkande 1.0 liter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-