Bresser Optus 10-30×60 Zoom Kikkert
0 0

feb 4, 2023
Kategori: Kikkert

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Bresser
Produkt model:
Optus
7410

Læs anmeldelser af Bresser Optus 10-30×60 Zoom Kikkert herunder

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: September 2016
Fantastisk kikkert til en billig pris

Denne kikkert er perfekt, hvis man elsker at være ude i naturen og hvis man gerne vil have et glimt af dyrelivet. Dens evne til at zoome ind og fokusere er en glidende og uforstyrret overgang, så man zoomer ind meget præcist på dyret. Det er let at have den med på farten, da der er rem med, så man kan have den hængende om halsen, når man er på udflugter.

Desuden så kan jeg godt lide, at billedet er så lyst, og det skyldes, at linsen kan tillade, at meget lys kommer ind, så billedet bliver lyst og skarpt, selvom der endda ikke er så god belysning på dyret ellers.

Dog er kikkerten ret tung, hvis man gerne vil stå med den længe, og kigge på dyrelivet. Man bliver hurtigt træt i armene, og så begynder billedet naturligvis at ryste, og så kan man godt blive lidt svimmel. Hjernen skal i hvert fald lige have tid til at omstille sig, både når man kigger i kikkerten, og når man vender øjnene væk fra den igen.

Man har mulighed for at justere den så den passer til sine øjne, og man kan endda også bruge den, hvis man har briller på. Den kan justeres i forhold til afstanden mellem øjnene også. Kikkerten er meget robust bygget, og optikken er beskyttet, så man skal ikke være bange for at ødelægge den, hvis man støder den på noget. Naturen kan være hård engang imellem. Man får endda en fin taske og en pudseklud med til kikkerten.

Alt i alt så tilbyder kikkerten nogle flotte og skarpe “billeder” af dyrelivet. Kan helt sikkert anbefales.

Skriv anmeldelse

Anmeld Bresser Optus 10-30×60 Zoom Kikkert

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-