Brooks Transcend 5
0 0

aug 15, 2018
Kategori: Løbesko

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Brooks
Produkt model:
Transcend 5
2802

Brooks Transcend 5 er en af de bedre løbesko på markedet. Løbeskoen har Guide Rails som er bygget ind i skoens mellemsål, og sikrer derfor at hofter og led bevæger optimalt indenfor kroppens naturlige bevægelsesmønster. Brooks Transcend 5  har SUPER DNA mellemsålen som er med til at tilpasse sig den individuelle løber.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Bigrun
Købsdato: Februar 2019
Super løbesko

Jeg har løbet i Brooks løbesko hele sidste sæson, og det er en rigtig god løbesko. Den har en perfekt pasform, og så giver den god støtte ved det midtereste stykke. Jeg har løbet ca. 700 km i skoen inden skift. Slidstærk og holdbar løbesko.

Bigrun
Købsdato: Juni 2018
Bedste løbesko til dato!

Jeg har brugt Brooks Transcend 5 i snart to måneder, og har ikke prøvet nogle sko som kan samlignes. De har en super affjedring i hælen som giver en perfekt løbetur. Efter jeg har fået foretaget en løbetest fand jeg ud af hvor behageligt det er at løbe med Guide Rails(indbygning i skoens mellemsål). Jeg føler jeg lander meget bedre på foden og det er mere behageligt for mine knæ. Det er værd at prøve!

Skriv anmeldelse

Anmeld Brooks Transcend 5

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-