By Klip Klap KK KIDS SOFA
0 0

mar 23, 2019
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
By Klip Klap
Produkt model:
KK KIDS SOFA
4429

By Klip Klap SOFA

Sofaen fra by KlipKlap, er en KK Kids sofa, der passer ind i langt de fleste børneværelser, hvor den er med til at skabe et trygt og rart sted at være for dit barn. Børnemøblet er ideelt til både enkeltbørneværelser eller deleværelser. Derudover kan sofaen også benyttes i eventuelle legetøjsrum, legetøjshjørner eller til institutionelle formål. By KlipKlap sofaen er i et klassisk og tidløst design, der fås i flere forskellige varianter i form af forskellige farver og dertilhørende knapper.

Børnemøblet i form af sofaen, er på samme siddehøjde som den kendte KK Kids Chair XL, hvor den derfor fint kan tilknyttes denne stol, hvis der ønskes mere end blot ét møbel på børneværelset eller i det eventuelle legerum. Kvaliteten af by KlipKlap sofaen er meget høj, der er med til at sørge for, at børnemøblet er en investering, som børnene kan få glæde af i mange år frem. Børnesofaen har et udfoldeligt sæde. På denne måde kan produktet benyttes på flere forskellige måder, hvor mulighederne er mange.

Sofaen by KlipKlap er med til at udfolde dit barn rent motorisk, hvor legen på sofaen kan ligestilles med en tumlen. Det er selvfølgelig både store som små børn, der kan få glæde af netop dette børnemøbel, da det faktisk er godkendt helt ned til 0 år. Dette kan lade sig gøre, da det er muligt at benytte børnemøblet som et liggemøbel, hvor de helt små, der ikke kan sidde, derfor stadig kan få glæde af børnesofaen. Udover at barnet kan tumle på børnesofaen fra by KlipKlap, og på denne måde udvikle sig motorisk, er det også muligt at stimulere barnets balance under legen i børnesofaen. Der er altså tale om en tidløs børnesofa i høj kvalitet, der kan benyttes til hele børneflokken, hvor det også er med til at påvirke børnenes udvikling i den positive retning.

Produktionen af sofaen har by KlipKlap også haft i højsædet, da der er taget en række forbehold, for at sørge for, at der er tale om en miljøvenlig produktion med høj kvalitetsstyring. Børnesofaen er nemlig produceret i Europa, hvor produktionen både er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret, der giver en forsikring om, at der er tale om en miljøvenlig produktion samt gode arbejdsforhold. Du kan altså derfor trygt købe dette børnemøbel fra by KlipKlap med god samvittighed.

By KlipKlap Kids Sofaen er ydermere produceret i et holdbart og slidstærkt materiale, der er med til at øge kvaliteten af produktet. Børnesofaen er fabrikeret i fast koldskum, der er betrukket med det slidstærke og holdbare betræk, der kan fås i flere farver. Der er tale om 35 kg koldskum samt andet materiale i 100% polyester. Begge materialer er OEKO-TEX certificeret, så du med ren samvittighed kan benytte legemøblet til dit barn eller dine børn. Børnesofaen ligger på 120.000 martindale, hvor en almindelig slidstærk sofa anbefales i 15.000-25.000 martindale. Der er derfor tale om et særligt slidstærkt møbel, der passer perfekt til børneleg.

Det danskdesignede børnemøbel er nem og let at rengøre. By KlipKlap sofaen kan nemlig støvsuges let og enkelt – gerne med en blød børste. Opstår der pletter på børnesofaen, kan disse ligeledes fjernes i et snuptag. Alt du skal bruge er blot en mild neutral sæbe samt en klud med lunkent vand. Den vædede klud med sæbe påduttes på pletten, hvor sæbevandet derefter bør suges op af et eventuelt rent viskestykke eller lignende. Det er vigtigt at man undgår, så vidt som muligt, at gnide i stoffet under rengøringen, da dette kan ødelægge by KlipKlap sofaen.

By KlipKlap sofaen måler 99 cm i bredden, 40 cm i dybden, 64 cm i højden og 25 cm i siddehøjden. Disse mål er i sammenfoldet tilstand. Når børnesofaen er udfoldet måler den derimod 99 cm i bredden, 82 cm i dybden, 52 cm i højden samt 12 cm i siddehøjden. Alt i alt får du altså et slidstærkt børnemøbel, der er produceret under de bedst mulige vilkår i et flot dansk design. Ydermere er møblet, som nævnt, ideel til både barnets leg og udvikling. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af by KlipKlap Kids Sofaen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

Kathrinebramsted
Købsdato: September 2019
Kvalitet, Kvalitet, Kvalitet

Det er ultimativ den sofa vi har brugt mest herhjemme. Den er meget nem at holde ren, og så har du mulighed for at folde den ud så sidepladsen bliver større. Og se er den pæn at kigge på 🙂

Kathrinebramsted
Købsdato: Februar 2019
Rigtig lækker og lækkert design.

Rigtig lækker sofa og meget stilfuld.
Der kan slåes en madras ud så sædet får lidt mere længde.
Holder farve og facon og nem at rengøre.

Skriv anmeldelse

Anmeld By Klip Klap KK KIDS SOFA

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-