Cannaderm Atopos Creme 75 gr
0 0

okt 8, 2018
Kategori: Ansigtspleje

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Cannaderm
Produkt model:
Atopos Creme
2922

Cannaderm Atopos Creme er til daglig af irriteret eller kløende hud hos voksne.  Cannaderm Atopos Creme kan være effektiv hvis du har symptomer på atopisk eksem eller psoriasis.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Pernille_nc
Købsdato: Oktober 2018
Effektiv virkning

Jeg blev anbefalet at prøve hampcreme til tør og irriteret hud. Jeg har prøvet med mange forskellige produkter da jeg døjer med tør og uren hud i ansigtet, men intet har virket. Efter jeg har brugt hampcreme i bare en uge har jeg positive synlige resultater. Det er næsten væk og cremen virker effektivt. Den lugter dog ikke for godt 🙂

Skriv anmeldelse

Anmeld Cannaderm Atopos Creme 75 gr

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-