Clarins Multi-Active Day Cream-Gel
0 0

okt 24, 2017
Kategori: Ansigtspleje

Gennemsnitlig bedømmelse: 3.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
1
0
0

Produktinformation

Clarins Multi-Active Day Cream-Gel er fugtgivende og nærende ansigtsgel som er med til at beskytte huden.

Anmeldelser

Average Rating: 3.0 out of 5 (1 votes)
0
0
1
0
0

Anna1987
Købsdato: August 2017
Fin nok dagcreme, men lever ikke helt op til prisen

Jeg manglede en dagcreme der kan give ordentlig fugt. Læste om denne, at den skulle give godt med fugt og mindske fine linjer. Så jeg ønskede mig den i fødselsdagsgave og fik den. Den dufter rigtig godt og er pæn og lækker at have stående fremme, men ca. 1 minut efter at have smurt den på kan jeg allerede ikke føle fugten mere, Har brugt den et godt stykke tid (fik 2), men jeg kan absolut ikke se nogen bedring på de mange fine linjer jeg har. Det er sikkert noget der sælger godt, og jeg tror mange cremer påstår at kunne mindske fine linjer, men det passer nok sjældent, og denne creme overbeviser altså ikke mig. Den koster i omegnen ca 475 kr.for 50 ml., men jeg synes måske man betaler mest for mærket, en pæn dåse og en udmærket duft. Det bliver ikke til mere end 3 stjerner herfra.

Skriv anmeldelse

Anmeld Clarins Multi-Active Day Cream-Gel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-