Cordeo Reb Blå
0 0

mar 6, 2023
Kategori: Hestesport

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Cordeo
Produkt model:
Reb, blå
7530

Se anmeldelser af Cordeo Reb herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: November 2019
Jeg elsker denne type cordeo

Jeg har efterhånden prøvet nogle forskellige cordeoer, men jeg har endnu ikke prøvet en, som var bedre end denne. Den er passer min hest perfekt, og eftersom at det er en lukket ring, så behøver man ikke være bange for, at den går op, og man derfor ikke kan guide hesten længere (Man kan selvfølgelig altid bruge læggene og stemme kommandoer). Det at den ikke løsner sig så den ikke længere passer i størrelsen, eller at den går op, betyder meget for oplevelsen på hestens ryg. Man kan regne med denne cordeo. Jeg har tidligere prøvet en cordeo, der kunne justeres, og det var egentlig også meget smart, men når den løsnede sig hele tiden, når man sad på hesten, så følte man sig pludselig usikker og ufokuseret.

Derudover er cordeoen blandt andet lavet af blødt bomuld, så hesten ikke kommer til skade under ridningen, og dette gør den også dejlig blød i dine egne hænder. Jeg elsker farverne, som man kan bestille cordeoen i, og den fluffy kvast er også meget fin.

Det eneste negative ved denne cordeo, er at den som sagt ikke kan justeres, så den passer ikke til alle heste. Man bestiller den i en bestemt størrelse, og så passer den til den hest, og kun andre heste, hvis de har samme omkreds omkring halsen.

Jeg har forresten ikke vedhæftet et link til dette produkt, fordi jeg købte den af en pige på Instagram, der lavede cordeoer på daværende tidspunkt. Jeg er dog helt sikker på, at der stadig er mange private, der laver, og sælger dem på fx Instagram eller Facebook. Min oplevelse er, at cordeoen er bedst, hvis det er en person, der selv har erfaring inde for faget, så de kan sætte sig ind i, hvad man har behov for som rytter. De cordeoer jeg har prøvet fra butikker og store online webshops, er bare ikke lige så gode, som dem man kan købe af de private sælgere.

Jeg kan helt sikkert anbefale denne (type) cordeo !!

Skriv anmeldelse

Anmeld Cordeo Reb Blå

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-