Derma Solcreme SPF 30
0 0

maj 24, 2019
Kategori: Personlig pleje

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.6 ud af 5 (5 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

3
2
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Derma
Produkt model:
Sollotion Høj SPF 30 200 ml
4758

Derma Solcreme SPF 30

Derma Sun Sollotion SPF30 er en solcreme, der er bygget på allergi- og miljøvenlige værdier og ingredienser. Solcremen Derma Sun Sollotion SPF 30 er nemlig fuldstændig fri for parabener, parfume og farvestoffer. Ydermere er solcremen godkendt til det nordiske miljømærke – Svanemærket, samt reklamerer produktet yderlige med et samarbejde med Astma og Allergi Forbundet. Disse deklarationer er medvirkende til, at du som forbruger kan være sikker på, at Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen er en solcreme, der kan benyttes af folk både med og uden allergier. Derma mærket er generelt bygget på produkter, der ikke indeholder hverken parfume, farvestoffer eller lignende. Derfor er Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen også AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen er også egnet til dig, der elsker at bade, men som stadig gerne vil undgå at blive solbrændt. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen er nemlig vandfast, hvor den samtidig sørger for at beskytte din hud optimalt mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen fra Derma efterlader samtidig din hud både blød og smidig, ligesom en almindelig creme ville sørge for. Dette formår Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen ved hjælp af de fugtgivende ingredienser Pentavitin, Clycerin og andre olier. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen sørger altså ikke blot for, at huden efterlades blød og smidig, men beskytter også mod udtørring. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen har også en god absorberingsevne, hvilket medvirker til at du kan påføre solcreme let og enkelt, uden at den fedter for meget på din hud.

Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen er velegnet til både normal hud, såvel som sart hud. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen er altså en fugtgivende og vandfast solcreme, med høj solfaktor og uden unaturlige tilsætningsstoffer. Perfekt til dig, der ønsker et optimalt resultat. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen har, som sagt, en faktor på 30, hvilket er en høj faktor, der kan sørge for at beskytte dig mod en skarp og høj sol. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen skal påføres over hele kroppen, hvor du skal bruge en god mængde. Som forbruger, skal du regne med at bruge omkring en håndfuld af solcremen, for at kunne dække hele kroppen ind. Hvis du vil være sikker på ikke at komme hjem med en rød og solbrændt krop, bør du gentage påføringen et par gange i løbet af strandturen, særligt efter badning. Trods at Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen er vandfast, bør den stadig holdes ved lige under strandturen.

Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen blev kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk tre år i træk. Disse kåringer fandt sted i henholdsvis 2016, 2017 og 2018. Derudover har Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen fået en ”grøn kolbe” i Kemiluppen. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen har som sagt en faktor på 30, hvor den indeholder 200 milliliters produkt. Desuden fås Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen også både i en variant til babyer eller børn i form af Derma KIDS Sollotion SPF 30 solcremen.

Ydermere er Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen 100% vegansk og koralvenlig. Alt i alt får du altså en vandfast, vegansk og allergivenlig solcreme med høj faktor, der samtidig efterlader din hud blød og smidig, hvor den forebygger udtørring. Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen er altså perfekt til dig, der elsker at være ude i det fri og måske har en forkærlighed for badning eller snorkling. Solcremen lever naturligvis også op til EU-anbefalingerne om den optimale UVA- og UVB-solbeskyttelse. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Derma Sun Sollotion SPF 30 solcremen.

Anmeldelser

Average Rating: 4.6 out of 5 (5 votes)
3
2
0
0
0

Jesper
MonicaJS
God solcreme

Vi har i en del år holdt os til dermas solcreme både børn og voksne da den er effektiv – ingen bliver røde og ingen er total fedtede og fulde af sand da den ikke klistrer som stort set alle andre solcremer på markedet gør. Trænger hurtigt ind i huden og har ingen sær duft ?

Jesper
Købsdato: Maj 2020
God solcreme

Denne solcreme der både har svanemærket, den blå krans og Astma allergi certificeret passer perfekt til min sensitive hud. Den er dog lidt fedtet og lidt længere om at trænge ind i huden end de dyrere, men er fint for mig når man samligner pris

Jesper
Købsdato: Maj 2019
God pris og nem at smøre på

Rigtig fin til prisen.
Uden parfume
Er meget nem at smøre på og fedter ikke.
Der ligger sig ikke er hvidt lag efterfølgende.

Jesper
Købsdato: Maj 2019
Pas på solen

Bruger denne er ikke så klistret går hurtig ind i huden. Holder hvad den lover

Fin solcreme uden parfume

Jeg er vild med at denne solcreme ikke indeholder parfume, parabener eller farvestoffer. Den er miljø- og allergivenlig, svanemærket, og derudover også vegansk.

Som de fleste solcremer er den lidt fedtet lige når man påfører den, men den trænger rimelig hurtigt ind i huden. Man skal dog være opmærksom på at lade den tørre ordentligt inden man tager tøj på, da den godt kan lave mærker på tøjet.
Jeg foretrækker derfor kun at benytte denne solcreme om morgenen inden jeg tager tøj på, og i stedet bruge en dry-touch solcreme i løbet af dagen.

Prisen på denne solcreme gør imidlertid at jeg kan leve med den lidt fedtede konsistens, da jeg dermed kan spare lidt på den dyre solcreme og stadig opnå en god beskyttelse af huden.

Skriv anmeldelse

Anmeld Derma Solcreme SPF 30

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-