Falke Skævbidetang 160mm
0 0

feb 16, 2023
Kategori: Have

Gennemsnitlig bedømmelse: 1.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
0
0
1

Produktinformation

Produkt mærke:
Falke
Produkt model:
Skævbidetang
7504

Se hvad brugerne skriver om Falke Skævbidetang 160mm herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 1.0 out of 5 (1 votes)
0
0
0
0
1

Michelle Nielsen
Købsdato: September 2021
Går i stykker efter brug

Jeg har flere produkter og værktøjer fra mærket Falke, og jeg blev godt nok lidt skuffet, da jeg opdagede, at denne skævbider ikke kunne holde til, at jeg klippede i trådhegn med den. Jeg havde kun brug den et par enkelte gange, og da jeg så klipper i trådhegnet, så knækker den yderste del af spidsen i begge sider på tangen. Jeg har ikke kunne bruge den til at klippe i små genstande lige siden, fordi begge spidser nu er knækket. Den havde desuden ingen kraft ude i spidsen, så jeg kunne ikke bruge den til at klippe hårde genstande over fx stål eller lign. Efterfølgende har jeg ikke engang kunne tage kramper ud med den, da den jo ikke længere kan bide fast. Jeg er godt nok lidt skuffet over denne oplevelse med en af Falke’s produkter, da de plejer af fremstille produkter af meget højere kvalitet.

Jeg købte en pakke med tre forskellige tænger i (fra Jem og Fix), og de andre tænger virker umiddelbart bedre. Jeg synes dog, at de hurtigt bliver slidt op, og er derfor svære at arbejde med.

Håndtaget på tangen falder desuden af hele tiden, så hvis man skal klippe i noget solidt, så kan man ikke holde ordenligt på tangen, da håndtaget bare langsomt glider af.

Derudover så ruster den meget hurtigt, hvis den bare ligger i et fugtigt miljø, på trods af at der er blevet brugt krom-vanadium stål til at fremstille skævbideren. Dette stål er ofte rustfrit, og skulle være meget solidt, men ingen af disse virker til at stemme overens med mine oplevelser.

Jeg kan derfor ikke anbefale denne skævbidetang fra Falke.

Skriv anmeldelse

Anmeld Falke Skævbidetang 160mm

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-