Mitsutomo Laser Afstandsmåler
0 0

feb 13, 2023
Kategori: Afstandsmåler

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Mitsutomo
Produkt model:
Afstandsmåler 31160
7447

Læs anmeldelser af Mitsutomo Laser afstandsmåler herunder

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: December 2021
Genial lasermåler til byggeprojektet

Jeg har haft denne laser afstandsmåler i ca. et år nu, og jeg er fuldt ud tilfreds med den. Jeg kendte ikke mærket i forvejen, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente af den, men den har kun overrasket positivt. Jeg har efterfølgende købt nogle skruetvinger fra mærket også, og dem er jeg også meget tilfredse med, og denne afstandsmåler fra Mitsutomo har alle de egenskaber, som den skal have.

Den kan måle afstande fra 5 cm til 50 meter, så den kan altså måle over rigtig store afstande. Dette betyder også, at man skal være ekstra påpasselig med laserstrålen, da den er meget kraftig, så man skal passe på med at lyse på genstande, der kan reflektere lyset tilbage fx briller, plexiglas, skærme, spejle og sågar plast. Jeg anbefaler, at man lige informere dem omkring sig, at man vil måle med laser måleren, og at man så tænker sig om ikke at lyse nogen i hovedet, og dette gælder også dyr!

En af de funktioner den har, er bl.a. at den kan gemme de målte afstande, man kan navigere tilbage til forrige målinger, og man kan desuden også måle vinkler med den. Jeg har ikke brugt denne funktion så meget, så jeg kan ikke rigtigt udtale mig om dette.

Den har en måle nøjagtighed på +-2mm og så kan det tage den op til 3 sekunder at måle afstanden, hvilket ikke er ret lang tid i forhold til, hvor langt den skal sende og modtage signalet/laserlyset fra. Der sidder desuden en lille libel i, der kan hjælpe dig med at holde lasermåleren i vater, så du måler den mest nøjagtige afstand.

Laser afstandsmåleren bruger bare to AAA-batterier, og disse holder rigtig længe. Det er bl.a., fordi afstandsmåleren sørger for at spare på strømmen, ved at slukke laseren efter 10 sekunder, og så slukker den skærmen efter 180 sekunder. Dette er virkelig praktisk, hvis man glemmer at slukke den i farten.

Jeg er fuldt ud tilfreds med denne afstandsmåler, og jeg kan klart anbefale den 🙂

Skriv anmeldelse

Anmeld Mitsutomo Laser Afstandsmåler

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-