Fenix E20 Lommelygte 2015 Edition
0 0

feb 4, 2023
Kategori: *Produktanmeldelse.dk tildeler korrekt kategori

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Fenix
Produkt model:
E20
7403

Fenix E20 Lommelygte 2015 Edition – Læs anmeldelser herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: November 2019
En kraftig lommelygte!

Denne lommelygte kan lyse meget langt. Faktisk helt op til 210 meter på den kraftigste mode (der er 4). Den har 265 lumen, så der er ikke noget at sige til, at den kan lyse kraftigt.

Jeg har brugt denne lommelygte i noget tid nu, og den bliver ved med at kunne lyse hele skoven op selv efter 3 år. Der sidder to AA-batterier i, og hvis man vælger at bruge lommelygten på den kraftigste mode, så skal man skifte batterierne oftere, da det tager hårdt på dem. Den har et kraftig blåt/hvidt lys, der også er med til at sætte hele landskabet i lys om natten, men man skal passe på med, hvor man bruger den, da den godt kan genere nærtliggende huse og billister. Husk at passe på med ikke at blænde trafikanterne!

Lommelygten er forholdsvis lille og meget nem at have med sig rundt. Den kan tilmed ligge i lommen. Tænd/sluk-knappen er meget nem at betjene med en hånd, da knappen sidder bagerst på lygten. Jeg er meget tilfreds med, at der ikke skal drejes på noget for at tænde lygten, som man skal på nogle lommelygter. Lygten er desuden også ret let (90g), så den vejer ikke meget i tasken, hvis man skal ud og vandre eller lign. Der er et godt grib midt på lommelygten, så man bedre kan holde fast på den.
Det er en glimrende lille og kraftig lygte.

Skriv anmeldelse

Anmeld Fenix E20 Lommelygte 2015 Edition

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-