Fusion C3 Short
0 0

nov 5, 2019
Kategori: Løbebukser

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Fusion
Produkt model:
C3
5136

Fusion C3 er en model der fås i forskellige længder. Fusion er kendt for den gode kvalitet.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: April 2018
De bedste løbeshorts

Nu har jeg prøvet forskellige løbetights, og kan konstaterer at Fusion er klart det bedst! De er behagelige, perfekt pasform, og utrolig slidstærkt kvalitet. Jeg har tit løbet med mobil, gels, drikkedunk og andet udstyr i sidelommen, og det forbliver altid på plads. Jeg løb mit første marathon i disse tights. Jeg vil anbefale alle at købe Fusion fra start!

Skriv anmeldelse

Anmeld Fusion C3 Short

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-