Fusion S2 Dame Jakke
1 0

nov 7, 2019
Kategori: Løbejakke

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Fusion
Produkt model:
S2 Jakke
5152

Fusion S2 Dame

Lad farten sprænge skalaen

Endnu en løbesæson står for døren, og det er på tide at forkæle sig selv med lidt lækkert udstyr. Måske trænger du til nye sko der kan kridte starten for en ny god træningssæson, måske er det en god ide med noget nyt tøj til træning. Hvis du indtil videre kun har anvendt almindeligt træningssko og -tøj er det en super ide at investere i mere specialiseret løbeudstyr. Og hvorfor ikke vælge noget der føles som skræddersyet tøj efter egne mål og hjælper dig nå dine træningsmål?

Fusion S2 Dame med nye mål

Det danske træningsbrand Fusion er i bund og grund meget som en elitesportsudøver in persona – måske går det godt nu, men man kan altid gøre det bedre i fremtiden, og det gælder om konstant at forbedre sig selv og sine resultater. Som en af de førende producenter inden for tøj til cykling, løb og triatlon udvikler brandet sig konstant sammen med brugerne mod nye passionerede mål, så resultaterne i fremtiden kan blive endnu bedre. Siden etableringen i år 2002 har det udviklet sig fra en lokal producent til en global magtfaktor inden for træningstøj med masser af sejre på både lokale danske landeveje til internationale løb og konkurrencer. Med andre ord er man med træningstøj fra Fusion altid sikker på at have det bedste udstyr og mulighed for at nå så langt som man ønsker.

En sikker vinder Fra Fusion er Fusion S2 løbejakke Dame – en jakke til den dedikerede løber der kan bruges hele året rundt, men er særlig velegnet til at beskytte mod vinterkulden under løbeturen med temperaturer fra -10 til +10. Det superelastiske 3-lags laminat med åndbart polyester giver huden en høj åndbarhed under selv den hårdeste kulde, regn og vind i vinterhalvårets kulde. Den sidder tæt uden at stramme, men føles som skræddersyet træningstøj der efterlader brugeren med en behagelig fornemmelse under træningen. Hertil kan bl.a. også fås en Fusion S2 vest dame som er et glimrende supplement til jakken og masser af andet lækkert træningstøj fra Fusion.

Jakken kan både fås i sort og orange og er ikke blot udviklet ud fra løbefunktioner, men kommer også med en række praktiske funktioner. Ud over at holde brugeren tør og komfortabel under løbeturen kommer den med reflekslogoer der lader brugeren være synlig fra alle vinkler i slags vejr på alle tidspunkter af dagen. Der kan medbringes småting som telefon og nøgler i brystlommen, mens den lidt større brystlomme kan rumme hue, handsker og mindre beklædningsstykker i tilfælde af at vejret skulle slå om og det ikke er nok med den varme Fusion S2 løbejakke orange. Disse lommer er kompakte og diskrete, men er nemme at åbne og tilgå, så brugeren kan koncentrere sig om sin træning og blot medbringe ekstra remedier uden at skulle bemærke dem som besværlig oppakning under løbeturen. Jakken er tætsiddende uden at være ubehagelig samt blød og svedabsorberende, så brugeren kan koncentrere sig om at sætte nye rekorder og sprænge skalaen for fart og samtidig have det behageligt med maksimal bevægelsesfrihed. Lige så stærk, solid og stabil den er, lige så let, lækker og luftig er den. Anmelderne er begejstrede for jakkens funktionalitet og mange muligheder, mens anmeldelsessites som Produktanmeldelse.dk løbes over ende af fantastiske anmeldelser fra brugere, der er blevet taget med storm af denne fantastiske løbejakke.

Med Fusion S2 Damejakken bliver man klædt optimalt på til at tage træningen til nye højder og skabe fænomenalt gode resultater i den daglige træning og få nye visioner og mål for fremtidens mål og visioner – Med sportstøj fra Fusion bliver det umulige muligt, og man sætter sig konstant nye mål og motiveres til meget mere.

Magiske skræddersyede mål forenet i en fantastisk løbejakke

Uanset om man er professionel elitesportsudøver med drømme om international succes, passioneret fritidsløber med deltagelse i et fritidsløb eller bare nyder en hyggelig løbetur på de lokale landeveje i ny og næ for hyggens skyld, er det vigtigt med det rigtige udstyr, og du har fortjent det bedste. Uanset dine mål med sporten er det træningstøj og -jakken Fusion S2 run jacket Dame. Sportstøjet er ikke masseproduceret, men til gengæld fremstillet meget målrettet i bestemte størrelser til bestemte markeder med helt klare mål for øjet – at give enhver sportsudøver inden for løb, cykling og triatlon de bedste forudsætninger for at udleve deres fulde potentiale. Sportstøjet gør det allerede med sin store funktionalitet, så brugeren ikke mærker den ekstra beskyttelse i træningsjakken, men blot nyde at Fusion maksimerer kroppens komfort.

Med en Fusion S2 Dame løbejakke er du altid i førertrøjen, både fysisk og metaforisk. Du får de bedste forudsætninger for sportslig udvikling og succes, uanset niveau. Med andre ord er købet af en Fusion S2 jakke Dame en lille investering for mange timers krævende men behagelige træning og nye fænomenale resultater.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Laura_92
Købsdato: Juni 2019
Vælg Fusion fra start!

Fusion S2 jakken er absolute pengene værd. Jeg har løbet i andre og billigere jakker i nogle år, men besluttede mig for at prøve denne jakke fra Fusion efter en anbefaling – Det er jeg rigtig glad for jeg gjorde. Den holder perfekt på min kropstemperatur under hele løbeturen(15-30 km) og den har makeret reflekser som er nødvendigt i de mørke tider.

Der er en enkelt brystlomme som kan bruges til småting som gels mm. Jeg vil klart anbefale denne jakke til andre.

Skriv anmeldelse

Anmeld Fusion S2 Dame Jakke

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-