Garmin Edge 1030 Cykelcomputer
2 0

nov 4, 2019
Kategori: Cykelcomputer

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Garmin
Produkt model:
Edge 1030
5123

Garmin Edge 1030 Cykelcomputer

Cykling er skønt – man får trænet og oplevet en masse i den fri natur, mens pulsen stiger og kroppen bliver brugt. Men ligesom med så mange andre træningsformer kan man nemt gå død i den efter noget tid – måske udebliver resultaterne, måske begynder man at kede sig, eller man gider simpelthen bare ikke mere, da man mangler retning med sin træning. Kort sagt mangler man ofte motivation for at fortsætte.


En måde at få mere motivation i sin træning er ved at anskaffe sig en cykelcomputer, der dag til dag og på længere sigt kan vise dig dine resultater og hjælpe dig til at forbedre dem. Og hvorfor ikke vælge en af de bedste maskiner på markedet til den bedste pris? Med Garmin Edge 1030 cykelcomputer får man både en række fede tekniske features, navigationsværktøjer og flere praktiske funktioner, der lader cykelturen stige til helt nye højder.


Topmodel for topfart – få motivation til mere


Garmin Edge 1030 er meget mere end en cykelcomputer, der kan vise dig dine aktuelle resultater og værdier. Den forbinder dig til en verden af muligheder, der lader dig forbedre dine resultater på bedst mulige måde og skaber fantastiske cykeloplevelser.


Med et komplet kort over hele Europa får du med Garmin 1030 en oversigt over alle navigerbare veje og cykelstier, og kortet opdateres løbende ligesom cykelentusiaster over hele verden bidrager med nye data. Du skal blot bede computeren om at finde den bedste rute til et givent område, så får du 3 ruteforslag, og så kan du ellers bare hoppe på jernhesten og trampe i pedalerne for en god cykeltur helt nye steder uden at skulle være bange for at fare vild. Cykelcomputeren har bl.a. følgende kendte Garmin Edge-funktioner der alle er en stor hjælp under cykeltræning:


– Temperaturmåling
– GPS og ruteplanlægning
– Live Tracking
– Intervaltræning
– Satellitmodtagelse
– Smart Notifikationer
– Puls- og kadencemåling
– Autolap og Autopause
– Mere end 100 datafelter
– Garmin Connect Mobile
– Kompatibilitet med andet Garmin cykeltilbehør


Med en forbedring der har givet en batteritid på op til 20 timer og utallige andre funktioner er 1030 Garmins nye topmodel, der begejstrer cyklister i hele verden og lader dem tage endnu længere ture og dermed åbner op for mange flere muligheder. Garmin Edge 1030 test og mange supergode anmeldelser fra brugere taler deres tydelige sprog og bekræfter, at denne cykelcomputer er mere end en enkel etapesejr for Garmin, men en rigtig vinder på både langt og kort sprint. Det er Garmin Edge 1030 review og produktanmeldere enige om.


Med så mange fede funktioner er der simpelthen ikke mere at ønske sig. Som andre Garmin-produkter kommer 1030 både i en almindelig og en bundle-udgave. I begge udgaver medfølger monteringsbeslag, USB-kabel og in-flush mount, mens der i Garmin Edge 1030 bundle GPS cykelcomputer er tilføjet en softstrap pulsmåler samt en kadence- og speedsensor. Garmin Edge 1030 plus GPS cykelcomputer bundle har derfor lidt ekstra tilbehør, mens ellers kan begge varianter det samme.


Cykelcomputeren med det slanke design kommer med en stor touchskærm med et display på 3,5”, der giver dig mulighed for at bruge programmet Trendline til ruteplanlægning. Med sine ubegrænsede mængder data kan den nemt guide dig gennem on- og off-road cykelruter. Ikke alene er skærmen større, også opløsningen er blevet bedre. På baggrund af dit ønske om distancen kommer computeren med 3 ruteforslag, hvor der også tages højde for andre rytteres valg af rute, dvs. hvad har andre Garmin-brugere valgt i denne situation, så man kan undgå veje der er besværlige eller umulige at køre på.


En anden funktion er Turn-by-Turn-navigation, hvor man på cykelturen bliver guidet til at dreje de rigtige steder for at nå frem til det ønskede mål. Ligeledes giver systemet besked, når der kommer skarpe sving, så man er advaret i god tid. Endelig kan man med tjenesten Crash Detection tilkalde hjælp hvis man styrter. Skulle man være så uheldig at besvime efter et styrt, kan systemet selv tilkalde hjælp så man ikke ligger hjælpeløs i en grøftekant. Kører du med en gruppe, har du også mulighed for at bruge rytter til rytter meddelelser, så I kan kommunikere under turen.


Den absolut største cykelapp i verden er Strava, og herfra kan man også downloade ruter og vælge sine favorit-segmenter og andre populære ruter i nærheden samt måle realtime i sekunder ift. den valgte rute.


Tag din cykling til nye oplevelser og niveauer


Ud over flere muligheder under selve cykelturen giver 1030 også mulighed for at kommunikere med omverden. Du kan skrive beskeder direkte til familien på displayet i tilfælde af forsinkelse, eller du kan give eventuelle cykelkammerater besked, hvis du punkterer eller skulle være så uheldig at punktere. Det kræver blot cykelcomputeren kobles til smartphonen, og så kan man samtidig besvare opkald og modtage beskeder ude på sine cykelture uden at skulle have telefonen fremme. Ligeledes kan du forberede dig på endnu flere funktioner ved at kigge enten Garmin Edge 1030 manual og Garmin Edge 1030 bundle manual igennem, før du cykler ud i det blå.


Ikke blot under cykelturen kan 1030 hjælpe dig, men også før og efter. For at målrettet sin træning bedst muligt er det vigtigt at kunne evaluere sin træning fysiologisk, dvs. hvad er det rette træningsload, den korrekte restitutionstid og mange andre oplysninger der kan bidrage til forbedret træning. Alt sammen præsenteres enkelt og ligetil på skærmen efter hver tur, så man har de bedste muligheder til næste træningssession. Gang på gang og tur efter tur mange år frem med Garmin Edge 1030 Cykelcomputer for bedre fremtidig træning, hvor du bare skal hoppe op på cyklen og koncentrere dig om træningen.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Thomas_KL
Købsdato: August 2019
Vælg altid Garmin!!

Jeg har prøvet forskellige cykelcomputere, og har haft nogle stykker gennem tiden. Jeg synes at Garmin Edge 1030 virker fuldstændig perfekt. Der er en dejlig 3,5″ touchskærm, og lang batterilevetid(godt til de lange ture :). Vi er en flok der cykler meget og bruger tit de meddelelser man kan sende til hinanden via Edge modellerne. Skærmen er rigtig god, og touchskærmen virker rigtig godt i alt slags vejr. Man kan mange forskellige ting med denne GPS cykelcomputer.

Skriv anmeldelse

Anmeld Garmin Edge 1030 Cykelcomputer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-