Garmin Forerunner 735XT
7 0

dec 5, 2017
Kategori: Outdoor og sport

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.8 ud af 5 (4 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

3
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Garmin
Produkt model:
Forerunner 735XT
2073

Garmin Forerunner 735XT er et pulsur som har indbygget GPS og Bluetooth. Garmin Forerunner 735XT kan lave målinger på flere sportsgrene som f.eks løb, cykling og svømning. Når du har et Garmin Forerunner har du mulighed for at oprette dig med Garmin Connect, og dermed overføre alt data til din telefon via bluetooth.

Du får detaljeret informationer om hver sportsevent du har udført, og du har mulighed for at udfordre kammeraterme i forskellige discipliner.
Reklame:

Anmeldelser

Average Rating: 4.8 out of 5 (4 votes)
3
1
0
0
0

Jesper
Jakob Steffensen
Købsdato: Juni 2004
Bedste budget ur til tri atleter

Det bedste budget tri atlet ur på markedet! Stort set lige så godt som 935 som er det bedste

Jesper
Købsdato: September 2016
Billigt tri-ur

Jeg har meget godt tilfreds med Garmin Forerunner 735XT – den har de mest basale ting som et “begynder” triatlon ur skal have. Den har bl.a. GPS, pulsmåler ved håndledet, bluetooth mm. Jeg synes dog at målingerne på de nye modeller er lidt bedre(ikke meget), men det giver en mere præcis måling på turen.

Jesper
Købsdato: April 2017
Mange funktioner

Jeg har tidligere prøvet forskellige pulsure, men synes at Garmin Forerunner 735XT er det bedste jeg har haft indtil nu. Det virker en anelse mere præcist med målingerne end andre mærker jeg har prøvet. Jeg dyrker dog mest løb, så jeg har ikke så meget erfaring med cykel og svømme funktionerne i uret. God batterilevetid!

Jesper
Købsdato: November 2017
Super godt sportsur til en lav pris

Jeg har købt Garmin Forerunner 735XT efter jeg ønsker bedre målinger på mit løb. Uret har indbygget GPS, Bluetooth og har rigtig mange fede muligheder i forbindelse med sammenkobling med min telefon. Via Garmin connect får man et meget spcificeret overblik og hele løbeturen. Garmin Forerunner 735XT holder batteri i lang tid – ca. op til 6-7 dage med fuld integration til mobil og dermed notifikationer og pop-up på uret. Uret har ligeledes mulighed for at lave målinger på både løb, cykel, svøm, triathlon samt intervaltræning. Uret har mange flere fede features end de nævnte. Jeg vil klart anbefale Garmin Forerunner 735XT!

Skriv anmeldelse

Anmeld Garmin Forerunner 735XT

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-