Garmin Forerunner 935
3 0

nov 7, 2019
Kategori: Outdoor og sport

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (3 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

3
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Garmin
Produkt model:
Forerunner 935
5150

Garmin Forerunner 935


Dette fantastiske sportsur er det helt rette udstyr til den engagerede sportsudøver, der vil have et stilfuldt ur, som både kan agere som et værktøj til at forbedre og finjustere ens træning, resultater og restitution og i sidste ende skabe en bedre sportsudøver. For alle der ønsker at blive en bedre sportsudøver er Garmin Forerunner 935 en uundværlig og stilfuld hjælper. Garmin Forerunner 935 vs. 945 er dermed noget af det nyeste nye inden for sportsure.

Meget mere end et ur – sportsuret der tager pusten fra dig

I al sin enkelthed giver Garmin Forerunner 935 dig alle de data du skal bruge for at forbedre dine træningsresultater fra dag til dag. Det 3,5×3,5 cm store display på det 4,7×4,7×1,4 cm store ur giver dig hurtigt et overblik over dine aktuelle værdier, både når du dyrker sport og når du bare holder dig i gang i det daglige. Den indbyggede computer giver adskillige løbe- og multisportsfunktioner, der hjælper dig med at holde kursen, både i den enkelte træningstur og i den overordnede træning. Når du træner hårdt, måler den som din makker dine aktuelle resultater og når du hviler og restituerer, måler og overvåger den dit kalorieindtag og søvn.
De vigtige dynamikdata egner sig især til løb, triatlon, cykling, svømning, roning og flere andre sportsarter hvor man skal se sin dynamik, have målt pulsen via håndleddet, de biomekaniske målinger som kadence, skridtlængde og tid med jordkontakt pr. skridt, der alle er vigtige data i analysen og evalueringen af ens præsentationer og dermed muligheder for forbedring. Når du ved hvor meget kraft du bruger pr. kilometer og fra minut til minut, vil du bedre kunne spare på kræfterne.

Det håndledsbaserede pulsmåler informerer dig hele tiden om din aktuelle puls, så du hverken over- eller undertræner og giver dig flere funktioner til at måle dine resultater. Tilmed giver den kombinerede indbyggede GPS- og GLONASS-dækning tilsammen en bedre dækning end GPS kan alene give, så uanset om du er på eventyrture i vildmarken eller blot tager en løbetur i den lokale skov bringer uret dig sikkert hjem. Garmin Forerunner 935 review bekræfter, at dette er en supergod investering.

På både langt og kort sigt hjælper Garmin Forerunner 935 dig med at overvåge din træning og dine resultater, så du får bedre muligheder for at forbedre dem. Værktøjet Træningsstatus lader dig evaluere din nylige træningshistorik, og performanceindikatorerne viser dig hvorvidt din træning er produktiv, overanstrengende eller optimal og dermed informerer dig om, hvordan din træning forbedrer evnen til at rykke grænserne. De seneste 7 dages træningsbelastning registreres, så de kan sammenlignes med dit optimale performanceniveau for at kunne analysere og optimere dine resultater. Den håndledsbaserede pulsmåling kan tilmed suppleres af en kompatibel pulsmålerrem til brystet for flere og mere avancerede funktioner som syregrænser og stresstest af kroppen. Uret kan både fås som standardudgave eller som Garmin Forerunner 935 tri bundle, som er en specialudgave med 2 ekstra avancerede pulsmålere.

Endelig giver uret dig mulighed for at udfordre dine egne personlige resultater. For at forbedre sig kan du med fordel bruge Strava Live Segments der kan give dig et ekstra skub fremad ved at synkronisere dine resultater under træningen fra start til slut og sammenligner din egen personlige rekord med den aktuelle præsentation, både under og efter træning. Appen Trainingspeaks kan give dig adgang til at se din egenlige træning i realtid med intensitetsmål og intervalhastigheder for en detaljeret analyse af din præsentation og fremskridt.

Tilmed er uret let som en fjer, men har kraft og teknik som et helt elværk. Det kan køre 24 timer i GPS-tilstand, 2 uger i urtilstand og endnu længere i UltraTrac-tilstand. Med andre ord kan du nemt ende med at kaste dig så ivrigt over træningen at du helt mister pusten, men med urets mange finesser gøres det på en måde, så du stadig kan målrette din træning. Og skulle du endelig have spørgsmål til dette i øvrigt meget enkle ur, kan du nemt få fat i Garmin forerunner 935 manual.

Garmin Forerunner 935 tager din træning til nye højder

Uanset om du er professionel topatlet, træner seriøst for din egen skyld eller bare nyder en løbetur i ny og næ, har du brug for disciplin og rutiner for at opnå de bedst mulige resultater, selvom træning bliver faktisk aldrig ren rutine. Dette ur giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige discipliner takket være de indbyggede aktivitetsprofiler for forskellige sportsgrene. Selvom uret primært er udviklet til løb og triatlon, har det også adskillige specialfunktioner til f.eks. cykling og svømning, roning, styrketræning, langrendsskiløb og mange andre sportsgrene med funktioner som tempo, antal svømmetag og lignende. Dyrker du triatlon, lader multisportsfunktionen dig nemt og hurtigt skifte mellem de forskellige sportsgrene.

Det komfortable design gør at du kan have uret på hele dagen, og remmen kan skiftes ud med adskillige QuickFit-alternativer– alt fra sexy sporty stil over eksklusivt magisk metal til sportslig silikone og lækkert læder. Garmin Forerunner 935 rem er med andre ord alt andet end kedelig, men derimod fuld af muligheder. Endelig er der mulighed for at parre den med din smartphone, så du får adgang til Garmin Connec hvor du kan se dine fremskridt, får adgang til musikstyring som f.eks. Garmin Forerunner 935 Spotify og kan lade dine nære og kære opleve dig live i din træning, og træner I i en gruppe, kan I med Garmin Forerunner så nemt som ingenting følge hinanden.

Det lækre Garmin Forerunner 935 på dit håndled viser med andre ord vejen til din succes. Ligesom dig er det sprængfyldt med energi og muligheder og sammen bliver I det perfekte sportspar. Garmin Forerunner 935 anmeldelse og Garmin Forerunner 935 test er ekstremt positive, så det er bare et ur der skal ejes af den ambitiøse sportsmand.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (3 votes)
3
0
0
0
0

Laura_92
Købsdato: August 2019
Klasse

Super godt sportsur, har mange gode oplevelser med det. Kan stærkt anbefale!

Laura_92
Købsdato: September 2019
Perfektion

Perfekt ur til den seriøse løber eller triatlet

Virkelig lækkert multisportsur til den som dyrker flere sportsgrene.

Laura_92
Købsdato: Juni 2018
Garmin er bare bedst!

Jeg har tidligere brugt Garmin 735 hvilket også er et fantastisk ur, men det nye Garmin 935 er bare meget mere lækkert. Det har fået flere nye funktioner og meget bedre skærm. Jeg har primært brugt det til løb, men nu er jeg begyndt at cykle en del, og føler at uret er meget præcist. Batterilevetid har været en af de ting jeg kigger meget efter, og der er denne model bare blevet endnu bedre. Jeg lader det nærmest kun en gang hver 14. dag.

Det gamle ur skiftede jeg rem på nogle gange(Købte dem på ebay) men det nye holder meget bedre. Da skærmen er blevet meget bedre synes jeg også at urskiverne man kan downloade er meget mere elegante på denne model.

Jeg vil klart anbefale dette ur til alle sportsfolk. Jeg har personligt løbet 4 marathons, mange 1/2 marathons og er godt igang med cykling.

Skriv anmeldelse

Anmeld Garmin Forerunner 935

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-