Garmin Instinct
1 0

nov 7, 2019
Kategori: Outdoor og sport

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Garmin
Produkt model:
Instinct, 010-02064-00
5174

Garmin Instinct

Dette hårdføre outdoor- og multisportsur fra Garmin har alle ønskværdige funktioner til den aktive sportsudøver. Her går robusthed, udholdenhed, stil og sport hånd i hånd i et ur, der kan fås til en yderst attraktiv pris for de mange medfølgende funktioner og fordele. Med sine mange funktioner til både sport, træning og hverdag vil den gøre dit liv langt nemmere ved at vise store mængder af personlige data og din daglige forbrænding.

Uret er superpraktisk og samtidig meget stilfuldt med sit rå look og kan derfor både bæres i hverdagen og til træning, hvor det hurtigt bliver en uundværlig ledsager. Hvis du savner en pålidelig hjælper til dine sportseventyr, er Garmin Instinct ur det helt rigtige til dig. Produktanmeldelserne taler deres eget tydelige sprog – med Garmin Instinct går træningstiden hurtigere og løber langt nemmere. Tilmed er Garmin Instinct tilbud om bedre træning, da det giver et unikt overblik over dine præsentationer og dermed forbedringsmuligheder.

Stærkt, stabilt, sejt, selvstændigt og sikkert sportsur

De mange praktiske funktioner og batteriets lange levetid gør det hårdføre ur til den optimale ledsager på dine sportseventyr, hvor det skal kunne modstå og klare lidt af hvert. Alt er simpelthen designet og udviklet, så det går op i en højere enhed, og Garmin Instinct er det til dato mest robuste ur fra Garmin. Det er først og fremmest en fantastisk ur til outdoor-sport med behov for tydelig navigation og rute-planlægning og -visning, men er faktisk et optimalt ur til en hel række sportsgrene som f.eks. løb, trailløb, svømning, cykling, mountainbike, vandring, klatring, skiløb, yoga roning, kajak, styrketræning en række andre sportsgrene, og det er proppet med en række fede funktioner. Garmin Instinct rem er behageligt at have på og har mange praktiske sportsfunktioner. Med uret følger følgende funktioner:

– Med GPS, GLONASS og Galileo er der ultrapræcis satellitforbindelse til sporing overalt på kloden. Selv i meget udfordrende terræn er der altid garanteret en god forbindelse, uanset om du står midt i en storby, er på landet, langt væk fra civilisationen, i tæt skov, på fjerne bjergtoppe eller i høje bygninger. Garmin Instinct kan altid finde og hjælpe dig ud af en svær situation.

– 3D hastigheden måler ens hastighed på baggrund af barometer og de vertikale bevægelser på jorden, hvilket gør målingen mere præcis ved udendørsaktiviteter. Dette er særligt brugbart ved træning med stigninger som f.eks. vandring og cykling.

– Batteriet har en levetid på op til 14 dage som almindeligt ur, 16 timer i GPS-tilstand og 40 timer i Ultrac-tilstand. Når uret sættes i batteri-sparetilstand, kan det på en eneste opladning køre uafbrudt i op til 40 timer, så du har masser af tid til at udforske et område uden at uret går ud.

– Aktivitetstracker til skridt, puls, kalorieovervågning og stress samt en optisk pulsmåler sidder i håndleddet og kaldes Garmin Elevate. Ved hjælp af en optisk sensor på urets bagside måles blodets hastighed og dermed din hjertefrekvens. Uret kan derfor også angive, hvornår du bør slappe af og hvornår du bør kaste dig over træning.

– Du kan lave ruteplanlægning via Garmin Explore. Ligeledes kan der indlæses ruter, der kan guide hen til bestemte lokationer, og man kan via brødkrummenavigation altid blive ledt tilbage til udgangspunktet og er derfor ikke i fare for at fare vild, når man afprøver nye spændende ruter.

– Ved at tilslutte Garmin Instinct til smartphonen modtager du smart-notifikationer. Du kan derfor modtage SMS´er og opkald under træning, som du blot kan besvare via uret.

Designet er udviklet til vanskelige forhold med en rem af fiberforstærket polymeretui og et kemisk styret monokromt display. Garmin Instinct urrem er behagelig at have på og er samtidig ekstremt praktisk og holdbar. Det er lavet efter den amerikanske militærstandard 810G, dvs. det er resistent over for termisk chok og vandtæt helt ned til 100 meters dybde, og displayet og dermed Garmin Instinct urskive er ridseresistent og kan nemt læses under forskellige lysforhold, uanset om det er i blændende solskin eller i den mørkeste nat.

Endelig indeholder det også et altimeter der kan advare om dårligt og farligt vejr, så du undgår at blive fanget i vildmarkens vilde uvejr. Det bliver ikke nemmere, lækrere, billigere eller sjovere. Garmin Instict, uanset om det er Garmin Solar, Garmin Solar Tactical eller Garmin Instinct Graphite, bliver bare ikke bedre.

Tid og funktioner forenet

Som allerede beskrevet er Garmin Instinct en lille investering i mange muligheder til både træning og hverdag. Den er robust og kan klare stød, vand og varme og er meget stabil og holdbar i en lang række ekstreme sportsgrene og i hverdagen. Det kan altid præcist oplyse dig om hvor du befinder dig, selv i krævende omgivelser – ren urkraft i sin reneste form der trods det lækre udseende og mange funktioner kun vejer 52 gram. Tilmed er uret meget slidstærkt og holder i mange år fremover. Både brugere og anmeldere er enige i at Garmin Instinct er en lille investering i fantastisk træning.

Ved at vælge Garmin Instict ur er du garanteret styrke og stabilitet i alle funktioner. Du finder ikke en bedre ur på markedet med flere eller smartere funktioner, der så nemt kan aktiveres og anvendes bedre i så mange af hverdagens mange øjeblikke. Uanset om du er specialsoldat på mission, eventyrer der nyder at udforske nyt terræn eller blot nyder en løbetur eller træning i ny og næ i den lokale skov, kan Garmin Instinct tilbyde dig meget. Du kan koncentrere dig om at nyde din træning og daglige aktiviteter for bedre resultater, mens du kan holde forbindelsen til omverdenen og se dine fremskridt, skridt for skridt og dag for dag.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Digiboxe
Købsdato: Oktober 2019
Hårdført Pulsur.

Havde længe kigget efter et mere robust pulsur som jeg også kunne have på, på mit arbejde som håndværker.

Fandt frem til Instinct. Nu har jeg haft det i en lille måned.
Batteritiden vil jeg nævne som det første, da jeg er meget overrasket over hvor godt det holder strøm.
Har ladt det op 2 gange på den lille måned her.
Og det endda taget i betragtning at jeg bruger trænings delen to gange om ugen.

Selve glasset er underforsænket i forhold til rammen, så det ikke bliver ridset.
Der fås billige panser glas som er nemt at montere.

Selve remmen er som de fleste garmin ure, nem at skifte til en anden farve feks.

Alt i alt et super robust ur som passer til folk som er aktive både i fritid og hverdag.

Skriv anmeldelse

Anmeld Garmin Instinct

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-