Huscompagniet Funkis 190 Ensidig Taghældning
1 0

jan 15, 2020
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Huscompagniet
Produkt model:
Funkis 190 Ensidig Taghældning

Huscompagniet er den største spiller på markedet og bygger ca. 1900 huse om året. Huscompagniet har mange forskellige udstillingshuse, og tilbyder at bygge forskellige typer huse. Se anmeldelser af et funkis hus herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: December 2019
Fantastisk hus og god dialog

Vi har haft Huscompagniet til at bygge vores nye Funkis 190 kvm med ensidig taghældning, og det har været en rigtig god oplevelse. Vi har haft en dialog med Lars og Frederik, og alt er forløbet efter planen.

Vi har haft vores hus i budrunde hvor Huscompagniet klart er billigst og yderest professionelle omkring hele processen. Efterfølgende gennemgang af huset er gået smertefrit, og alt er blevet lavet efter aftale med Frederik.

Vi har nu bygget to huse med Huscompagniet, og har altid haft en mistanke ved alle typehusfirmaer om høje priser i forbindelse med fundering af huset – men igen har Huscompagniet bevist at de er ærlige omkring hele processen. Vi estimerede i samarbejde med Lars en pris på fundering på 40.000,-, og efter en beregning fra Huscompagniet reducerede de prisen til 15.000 da prøverne var ganske fine.

Man hører tit, at når kontrakten er underskrevet, så bliver det rigtig dyrt at lave ekstra tilvalg. Det er bestemt ikke det vi har oplevet med Lars fra Aarhus. De efterfølgende tilvalg vi har valgt er blevet modtaget professionelt og vi er blevet forelagt gode og fair priser på alt.

Stor ros til Huscompagniet herfra.

7 måneder siden

Skriv anmeldelse

Anmeld Huscompagniet Funkis 190 Ensidig Taghældning

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

-