Huscompagniet Funkis 190 Ensidig Taghældning
3 0

jan 15, 2020
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Huscompagniet
Produkt model:
Funkis 190 Ensidig Taghældning
5285

Huscompagniet Funkis 190 Ensidig Taghældning

Ens hjem er meget mere end et hus – det er ens daglige base, det er stedet hvor man samles med venner og familie. Her kan man hygge sig, og det er stedet hvor man finder tryghed i en stresset hverdag med mange pligter. Man køber grunden og boligen og gør det med unikke detaljer og indretning til et personligt hjem. Små detaljer gør et hus til et hjem. Og hvad er vigtigere end at skabe de bedste forudsætninger for et godt og trygt hjem?

Her kan et drømmehjem fra Huscompagniet skabe fundamentet for dit hus og fremtidige hjem. Og hvorfor ikke få præcis din drømmebolig så stor lækker, lys og rummelig som du vil have den? Med Huscompagniet sprænges rammerne for hvad der er muligt i skabelsen af drømmehjemmet. Huscompagniet anmeldelser er samtidig en oversigt over en lang række af danske familier og lykkelige par der er kommet godt i hus med Huscompagniet og har fundet skabt drømmehjemmet. En Huscompagniet anmeldelse er et vidnesbyrd om et godt firma der følger byggeprocessen helt til dørs i tæt sparring med kundens ønsker.
Tag tager forskud på kvaliteten
Som et af livets helt store anskaffelser er en bolig noget man bør overveje grundigt og længe. Man kan altid gå til en ejendomsmægler og se hvad der er på markedet, men man skaber ikke selv noget helt fra bunden. Hvis man selv ønsker at vælge alle detaljer, kan man vælger at bygge sit eget helt hus fra grunden. Ønsker man en bolig med unikke detaljer, kan du med fordel vælge Huscompagniet. Som Nordens største husbygger hjælper de ikke blot med at skabe 1400 unikke drømmehjem hvert år, men hjælper også med hele processen, lige fra rådgivning og projektering til byggeri med over 40 års erfaring som fundament, så alle kan flytte ind i drømmehuset uden at sprænge budgettet.
Huscompagniet tilbyder en perlerække af lækre hustyper med alt fra klassisk og moderne parcel over muremestervillaer til palæer og funkisvillaer sammen med en perlerække af lækre grunde til udstykning. Huset er fundamentet, mens beliggenheden er omgivelserne for fremtidens drøm.
En klassisk eller moderne parcel kan ofte være det helt rigtige til den unge familie på udkig efter første egen ejerbolig. Her er plads og muligheder for at lade familie vokse i skønne og trygge omgivelser uden at det sprænger en spirende økonomi. Hvis man har lidt bredere økonomiske rammer, kan en funkisvilla med ensidig taghældning eller en murermestervilla være det helt rigtige for at skabe rammerne om et forever home. Den ensidige taghældning giver ethvert almindelige hus et kæmpeløft med mulighed for ekstra lyse rum fra gulv til loft og et lækkert stilfuldt look. Her åbenbarer sig store åbne rum for den ekstra lækre bolig til Familien Danmark, der ønsker at skabe fantastiske og store rammer for boligen og hjemmet og lader familien vokse trygt og roligt. Endelig tilbydes en perlerække af lækre palæer i liebhaverkvalitet, der vil få selv de mest kræsne boligejere til at spærre øjnene ekstra op.
Uanset typen af hus bliver resultatet en superlækker bolig med store lyse lækre rum kendetegnet af gennemgående, rene linjer og indbydende kvalitet. Med den enkelte kunders ønsker til antallet af planer og rum, typen af tag, hustypen og materialer skaber Huscompagniet dit drømmehus. Alt er tegnet efter den enkelte kundes ønske, så man får et arkitekttegnet hus til et typehus pris. Huscompagniet kan holde budgettet gennem hele processen, men kan til gengæld sprænge rammerne for, hvad der er muligt at skabe i et typehus og tager dine boligdrømme til nye højder. Fundamentet for samarbejdet er Huscompagniets kvalitet, viden, mangeårige erfaringer og mulighederne for at skabe noget unikt, og resultatet er en bolig der overgår alle dine drømme.
Med andre ord kommer du med ideerne, Huscompagniet skaber rammerne, og sammen skaber I et drømmehus der lader boligen rejse sig til nye højder.
Tag et kig fra dit nye tag nu
Med Huscompagniet får man bogstaveligt talt dit hus leveret til døren, så hele familie kan komme sikkert i hus – det opføres på den valgte grund i tæt sparring med dig. Selvom Huscompagniet bygger, er den tilknyttede medarbejder med i hele forløbet i tæt og løbende dialog med dig, så drømmeboligen kan blive præcist som du ønsker. De lytter til dine ønsker, og hos Huscompagniet er der højt til loftet og plads til individuelle ønsker, så de sammen med dig kan sprænge rammerne for, hvad der er muligt at skabe af unik og praktisk arkitektur.
Huscompagniet har udstillingshuse over hele landet, hvilket giver dig gode muligheder for inspiration og lokale rådgivere der lader drømmen om en bolig blive til netop din drømmebolig. Med Huscompagniet som byggepartner er du sikret kvalitet fra tegning over byggeproces til det færdige byggeresultat i høj kvalitet, bygget efter de bedste håndværkerprincipper. De er med hele vejen for at få dine drømme og ideer ned på papir over at indhente tilladelse fra myndigheder til at slå det sidste søm i og efterfølgende kvalitetskontrol, så du kan komme godt i hus.
Tag allerede nu et kig på dine mange muligheder og find inspiration til dit drømmehjem her – det er første skridt mod din boligdrøm.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Jesper
Købsdato: December 2019
Fantastisk hus og god dialog

Vi har haft Huscompagniet til at bygge vores nye Funkis 190 kvm med ensidig taghældning, og det har været en rigtig god oplevelse. Vi har haft en dialog med Lars og Frederik, og alt er forløbet efter planen.

Vi har haft vores hus i budrunde hvor Huscompagniet klart er billigst og yderest professionelle omkring hele processen. Efterfølgende gennemgang af huset er gået smertefrit, og alt er blevet lavet efter aftale med Frederik.

Vi har nu bygget to huse med Huscompagniet, og har altid haft en mistanke ved alle typehusfirmaer om høje priser i forbindelse med fundering af huset – men igen har Huscompagniet bevist at de er ærlige omkring hele processen. Vi estimerede i samarbejde med Lars en pris på fundering på 40.000,-, og efter en beregning fra Huscompagniet reducerede de prisen til 15.000 da prøverne var ganske fine.

Man hører tit, at når kontrakten er underskrevet, så bliver det rigtig dyrt at lave ekstra tilvalg. Det er bestemt ikke det vi har oplevet med Lars fra Aarhus. De efterfølgende tilvalg vi har valgt er blevet modtaget professionelt og vi er blevet forelagt gode og fair priser på alt.

Stor ros til Huscompagniet herfra.

Skriv anmeldelse

Anmeld Huscompagniet Funkis 190 Ensidig Taghældning

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-