IDEAL OF SWEDEN x GLACIAL drikkeflaske
1 0

nov 20, 2020
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
IDEAL OF SWEDEN
Produkt model:
GOLDEN JADE MARBLE
5729

Ideal of Sweden drikkeflaske indeholder 400 ml og måler: bredde: 7,08 cm x højde: 26,25 cm. Drikkeflasken holder væske koldt i op til 24 timer,  og holder væske varmt i op til 12 timer. Derfekt drikkeflaske til turen.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0
Fantastisk flot

Jeg har købt drikkeflasker til begge mine døtre på 11 og 13 år. De går meget op i hvordan produkter ser ud. Først var jeg afvisende. 349 kroner for en drikkeflaske? Det var lige i overkanten. Da der så var 2 for en og jeg fik læst at det er termoflasker lod jeg mig overtale.
Jeg må indrømme at Flaskerne holder sig enormt flotte og da der var en reklame om minus 50% på alt var jeg inde og tjekke om de lavede termokrus også. Det gør de ikke.
Jeg giver flaskerne 4 ud af 5 stjerner. Den sidste stjerne er ikke givet fordi de virkelig er dyre når der ikke er et tilbud.

Skriv anmeldelse

Anmeld IDEAL OF SWEDEN x GLACIAL drikkeflaske

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-