Irwin Bits TX20
0 0

feb 13, 2023
Kategori: Bits

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Irwin
Produkt model:
TX20
7436

Irwin Bits TX20 10stk – se anmeldelser af Irwin bits herunder

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: December 2022
Disse bits fra Irwin er kvalitet

Jeg har nu prøvet disse bits nogle gange, og jeg må altså sige, at de fungere rigtig godt. Torx T20 bits er nogle man bruger rigtig ofte, og jeg slider hurtigt mine op, især fordi jeg arbejder ofte i hårdt træ, og det kan godt være hårdt for bitet og skruen, men disse bits fra Irwin virker til at holde godt og i lang tid. Irwin plejer også at være et fornuftigt mærke til en billig pris, og det er en mærke jeg stoler på.

De er robuste og meget holdbare, og så kammer de ikke så let over, og de passer perfekt til skruerne. Den sidder desuden rigtig godt i bitholderen i boremaskinen.

Skriv anmeldelse

Anmeld Irwin Bits TX20

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-