Isterning beholder med bakke
0 0

nov 7, 2023
Kategori: Bolig og biler

Gennemsnitlig bedømmelse: 1.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
0
0
0
1

Produktinformation

Produkt mærke:
Omeka House Store
7685

Isterning beholder med bakke

Anmeldelser

Average Rating: 1.0 out of 5 (1 votes)
0
0
0
0
1

Michelle Nielsen
Købsdato: September 2023
Beskadiget og ubrugelig!

Jeg er ikke engang sikker på, at konceptet med denne beholder og funktionen, at den skal kunne skubbe alle isterninger ud på én gang ved et tryk i låget, overhovedet er noget, der ville virke, hvis beholderen så ikke var i stykker. Som man tydeligt kan se på billederne, så modtog jeg dette produkt, der er i stykker, som jeg blev yderst skuffet over, af et firma, der hedder Omeka House Store, som sælger produkter via Aliexpress. Pakken var ellers pakket rigtig godt ind, og det gør mig kun mere skuffet, da det så betyder, at de har PAKKET et defekt produkt ned og sendt af sted. Selvom låget sad skævt, og i øvrigt ikke tæt, så prøvede jeg alligevel at se, om jeg kunne få alle isterningerne ud på én gang, og jeg endte med at trykke dem alle manuelt ud alligevel. Jeg er bestemt ikke tilfreds med dette produkt!

Skriv anmeldelse

Anmeld Isterning beholder med bakke

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-