L’ORÉAL PARIS Paradise Mascara
2 0

jun 5, 2019
Kategori: Makeup

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
L'ORÉAL PARIS
Produkt model:
Paradise Mascara
4824

  L’ORÉAL PARIS Paradise Mascara

  Som kvinde vil man gerne fremstå smuk, velplejet og lækker, og det kan være svært at nå samtlige ønskværdige skønhedsrutiner i en travl hverdag. Et uundværligt våben i den daglige skønhedskrig er en god mascara, da det giver kulør og kan få selv de trætteste øjne livet op med blot få mørke streger. Her kan du med fordel vælge den unikke L’Oreal Paris Paradise Mascara. Egentlig er der mange grunde til at vælge den, men de kan også hurtigt sammenfattes. Fordi du simpelthen fortjener det bedste.

  Fordi dine øjne bliver endnu smukkere

  Når du er nede i den lokale kosmetikafdeling for at købe mascara, kan det være svært at beslutte sig for en, da hylderne foran en fra top til tå bugner af farvestrålende produkter. I drømmene ser vi smukke lange øjenvipper, der både er intense, mørke, fine og yndefulde, da det er noget af det smukkeste. I dette øjeblik fristes man af de mange lækre etuier og flotte designs, men når der skal vælges en mascara ud af mange muligheder, bør man vælge en der dækker ens behov for præcis det look og den pleje man behøver. Vil man have længere eller tykkere vipper? Hvilken farve passer bedst? Har vipperne brug for pleje, og skal den være vandfast eller ej? Er det grundet allergi nødvendigt at undgå parabener og parfumer?

  Ovenstående er blot nogle af de mange overvejelser man kan have, når der skal udvælges en mascara. Med adskillige makeupprodukter købt og prøvet mange gange kan det også være en god ide at prøve noget nyt og se, om det kan give dig noget nyt. Vi hos Produktanmeldelse.dk og andre med L’Oreal Paris Paradise Mascara review har grebet dybt i makeuppungen, rystet den grundigt og har prøvet adskillige lækre mascaraer for at finde den allerbedste, ikke bare L´Oreal Mascara Paradise, men også andre L´Oreal Vandfast Mascara. Nogle er gode til festlooks, andre er ideelle til hverdagsbrug for et festligt og farverigt look, men en mascara har bogstaveligt talt fået os til at spærre øjnene ekstra op, nemlig L’Oreal Paris Paradise Mascara sort.

  Denne alt- i-en-mascara skaber en intens volumen og ekstra lange vipper allerede ved første strøg. Mascaraen glider med sin silkebløde børste nemt ned over øjenvipperne og lader børstehovedet let og jævnt forvandle hvert eneste lille øjenvippehår til en voluminøs vifte af vipper. Hvert eneste hår træder tydeligt frem, men som del af en helhed. Det er langt fra den dyreste mascara på markedet, men til gengæld klumper den ikke og er meget nem at bruge. Den skaber voluminøse og lange vipper, der både kan bruges til hverdag og fest, uanset om man går efter det klassiske eller vilde look. Den indeholder flere plejende olier som jojoba-, palme-, og castroolie, der tilføjer fugt og næring til vipperne, så de ikke blot bliver smukke, men efterlades sunde og velplejede, og den er fri for parabener og andre skadelige stoffer.

  L´Oreal Paris Paradise Mascara lader dine øjne stråle som stjerner, og anmeldelser, både fra almindelige forbrugere, os hos Produktanmeldelse.dk samt professionelle makeup-artister, roser den til stjernerne. Lige så lille prisen er, lige så enorm er effekten, kun overgået af din glæde over de nye volumen-vipper. Start altid ved vippekanten og dæk vipperne fra rod helt ud til spidsen og mærk hvordan børsten tilføjer lag på lag samt mere og mere volumen for mere og mere markerede øjne.

  Fordi du er noget særligt

  Fyldige fænomenalt flotte formede fantasifulde, fancy, florlette friske vipper behøver ikke være falske. Som beskrevet ovenfor kan de blot fås på tube med L´oreal Paris Paradise Mascara. Øjnene danner udgangspunkt for et lækkert look til hverdag og fest. Vipperne bliver altid ekstra lange, og til hverdag kan man gå efter et klassisk neddæmpet look der får øjnene til at mere levende ud, og til fester kan man give den maks gas med store fyldige vipper sammen med alskens friske fede farver, der bare emmer af guld og glamour.

  De fyldige adskilte vipper giver altid et lækkert defineret look der er et kosmetisk hit blandt kvinder overalt og giver grobund for magiske makeup-eksperimenter. Vi kan godt love at omverdenen vil vippe bagover af begejstring, når de ser hvad de nye fantastiske vipper gør for dit look. Aldrig har det været nemmere at skabe falske og så intense øjenvipper på en mere naturlig eller sundere måde med de flotteste resultater. Leg med dit nye look, prøv dig frem, læg flere lag på så det er helt perfekt inden det tørrer. Makeupverdenen er en legeplads med plads til farve- og lookeksperimenter.

  Så sæt en tyk streg under dine øjnes skønhed og lad L’Oreal Paris Paradise Mascara fremhæve dem ekstra smukt. Selvom det er godt at være åben over for nyt, kan vi godt love at du aldrig mere vil vippe frem og tilbage i tvivl mellem 2 forskellige mascaraer, da du vil kunne se, mærke og føle forskellen fra første gang du bærer L’Oreal Paris Paradise Mascara.

  Anmeldelser

  Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
  2
  0
  0
  0
  0

  Jesper
  Købsdato: Maj 2018
  Bedste mascara

  Det her er min absolutte favorit mascara. Jeg plejer lystigt at købe en anden slags mascara for at prøve noget nyt når jeg har tømt en. Men efter jeg prøvede denne mascara første gang, har jeg ikke købt andre. Jeg tror jeg er igang med nr. 10 eller noget lign. Jeg synes ikke at den klumper, den giver LANGE vipper, og man kan nemt give den 2. lag.

  Super god mascara

  Mascara der giver både fyldige og lange vipper. Applikatoren er en relativt stor børste, men jeg har ingen problemer med at få fordelt produktet jævnt selv på de små vipper. Selve mascaraen har en god konsistens der let fordeles uden at klumpe, og som forbliver fleksibelt selv når det tørrer. Vipperne bliver altså ikke hårde som det kan være tilfældet med andre mascaraer, og jeg har heller ikke oplevet at det er blevet så tørt at det begyndt at “drysse”. Derimod føles vipperne behagelige hele dagen, og mascaraen sidder som den skal også efter en lang arbejdsdag. Det er et produkt jeg helt sikker kommer til at købe igen når jeg løber tør.

  Skriv anmeldelse

  Anmeld L’ORÉAL PARIS Paradise Mascara

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  -