MAC Cosmetics Mineralize Concealer
0 0

nov 21, 2019
Kategori: Makeup

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
MAC Cosmetics
Produkt model:
Mineralize Concealer
5244

MAC Cosmetics Mineralize Concealer

Produkter fra MAC bygger på professionel viden og ekspertise om makeup. Derudover samarbejder MAC også med de bedste makeupartister og andre trendsættere såsom musikere og generelt kunstnere i alle afskygninger. Brandet MAC bygger også på et fundament af individualitet, hvilket betyder at du med garanti kan finde et produkt, der passer til dine behov. MAC Cosmetics Mineralize Concealer er eksempelvis en del af kategorien: MAC MINERALIZE. Denne kategori indeholder produkter, der er baseret på naturlige mineraler, hvilket er tilfældet med MAC Cosmetics Mineralize Concealeren. Derfor er MAC Cosmetics Mineralize Concealeren ideel for dig der ønsker en concealer, som plejer og behandler din hud, hvor du på denne måde kan undgå urenheder. De naturlige mineraler og den plejende effekt er også hjælpsomme og nyttefulde til dig med sensitiv hud, der dog stadig ønsker at bruge makeupprodukter.

MAC Cosmetics Mineralize Concealeren kan bade påføres med en børste, med hænderne, en beauty-blender eller anden form for makeupsvamp. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren er lavet på nogle mineraler og ingredienser, der sørger for lang holdbarhed, så concealeren holder på din hud hele dagen. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren er med til at sætte prikken over i’et med en smule naturlig finish og medium dækkeevne. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren er ideel til at lysne op under øjnene, da niveauet af dækkeevne sørger for at give looket en naturlig finish. Samtidig sørger MAC Cosmetics Mineralize Concealeren for at udviske linjer og rynker. Ved hjælp af disse to funktioner får MAC Cosmetics Mineralize Concealeren dig altså til at se både yngre og mere frisk ud, hvor du samtidig opnår din naturlige glød. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren giver nemlig øjeblikkelig fugt, og denne holder resten af dagen.

MAC Cosmetics Mineralize Concealeren er, som nævnt, også en langtidsholdbar concealer. MAC Mineralize Concealeren har nemlig en holdbarhed på 8 timer, hvor den hverken sætter sig, klumper eller laver streger i de 8 timer. Dette er en kæmpe fordel til dig, der har en lang arbejdsdag og derved ønsker et produkt, der lever op til holdbarheden. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren giver desuden en intens farve, der lige så ikke falmer i 8 timer. Hvis man har en længere arbejdsdag eller måske har planer efterfølgende, så kan MAC Cosmetics Mineralize Concealeren heldigvis sagtens være i tasken, hvor den kan bruges, hvis man ønsker at friske sit ansigt op i løbet af dagen eller aftenen.

MAC Cosmetics Mineralize Concealeren er både blevet testet af dermatologer og øjenlæger, der har godkendt og sikret produkterne og virkningen af disse. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren er egnet til alle hudtyper da den, som nævnt, er lavet af naturlige mineraler og ingredienser. Dette er altså uanset om der er tale om normal hud, tør hud, fedtet hud, sensitiv hud eller kombineret hud. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren indeholder 5 ml produkt, der er i flydende form. I låget af MAC Cosmetics Mineralize Concealeren sidder der en dertilhørende applikator, hvormed du nemt og enkelt kan fordele produktet de steder i ansigtet, som du ønsker at dække. Applikatoren kan dog bedst bruges til placeringen af produktet, da produktet opnår dets optimale effekt, når det arbejdes ind i huden med enten en børste, fingre eller en makeupsvamp. Alt i alt får du altså en fugtgivende concealer lavet at naturlige mineraler, der plejer og vedligeholder din hud, hvis du køber MAC Cosmetics Mineralize Concealeren. MAC Cosmetics Mineralize Concealeren fås naturligvis i mange forskellige farver og nuancer, der på denne måde er med til at hylde mangfoldigheden, og du kan på derfor være sikker på, at der er et produkt, der passer til dig. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af MAC Cosmetics Mineralize Concealeren.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Augusta
Købsdato: April 2018
Meget dækkende

Denne concealer er meget dækkende, og derfor beregnet til at bruge på bestemte steder, som man har brug for bliver dækket lidt ekstra. Den er meget let, og produktet holder længe da man ikke skal brug særlig meget ad gangen. Kan anbefale at bruge den under MACs studio fix powder foundtion, da det giver et rigtig naturligt og fint look.

Skriv anmeldelse

Anmeld MAC Cosmetics Mineralize Concealer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-