Maybelline Lash Sensational Mascara Black
0 0

nov 8, 2019
Kategori: Makeup

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.5 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Maybelline
Produkt model:
Lash Sensational, 665623
5176

Maybelline Lash Sensational Mascara

I den konstant kamp for at forblive smuk er mascara et helt uundværligt våben for mange kvinder. Den kan bruges i næsten alle sammenhænge, uanset man skal til sit livs fest eller bare være almindelig hverdagslækker på arbejdet og lige skal have fremhævet øjnene lidt ekstra. Med mascara kan man både mørkne, lysne og farve øjenvipperne samt forlænge, fremhæve og fortykke dem – med andre ord et mindre mirakelmiddel med mange muligheder.

Makeupmarkedet bugner af mascaraer, så det er med at vælge den rigtige. Og hvorfor ikke vælge den mascara der giver de mest intense smukke øjne indrammet af fantastisk forførende øjenvipper? Lad dig selv få disse – med Maybelline Lash Sensationel Mascara intens sort.

Meget mere maksimal Maybelline-mascara – for vildere volumengivende vipper

Denne volumengivende og vifteformede mascara giver de mest intense sorte vipper. Den indbyggede børste har 6 forskellige børstehår, der hver især bidrager til at fremhæve og tager hver især fat i hver eneste vippe. Den lader med andre ord øjenbrynene folde sig ud som en smuk og voluminøs vifte med mere fylde og længere længde og en fænomenal finish på øjnene, som folk sent vil glemme. Børsten formår unikt at indfange hvert eneste hår, fra rod og spids, og efterlader en med smidige og uendeligt lange og samtidig lette vipper med en volumen man ellers kun kan drømme om.

Med skyhøje voluminøse vipper fra alle vinkler bliver man lynhurtig en ren eyecatcher. Mascaraen er tilmed god til følsomme øjne og nem at fjerne, så man ikke skal bruge uendelige mængder tid om aftenen på at rense ansigtet fri for makeup. Med en mascara Maybelline er du garanteret en hurtig og nem makeup med de flotteste resultater.

Denne mascara kan både bruges til fest og hverdag, enten som klassisk look eller til de vilde fester hvor man virkelig kan give den gas med farverne. Til hverdag går de fleste efter et stilrent enkelt look der kan pifte outfittet lidt op, og til fest er der ingen regler – det gælder bare om at vise sin personlighed med en masse fede farver. Her kan denne mascara hjælpe med at sprænge rammerne for, hvad der er muligt med makeup. Maybelline Lash Sensationel Mascara very black er fundamentet for den perfekte øjenmakeup.

Max megalækker makeup

Maybelline er meget andet end mascara, og makeup er andet end mascara. Langt de fleste kvinder har deres daglige skønhedsrutiner bestående af lidt puder og en mascara, og så er de ellers klar til at tage af sted om morgenen. En god mascara er dermed en god foundation for makeup, men man bør aldrig lade sig begrænse i at skabe et unikt look, uanset om det bare er endnu en grå hverdag eller til fest. For at skabe et unikt look til begge lejligheder kan man sagtens tilføje mere ved at prøve sig lidt frem.

Som med al andet makeup skal man overveje hvilke dele af ansigtet man ønsker at fremhæve. Har man høje og flotte kindben kan man med fordel fremhæve disse med lidt mørk contour under kindbenet for at skabe dybde med lidt highlighter, der så fremhæver kindbenet. Har man store og vidunderlige øjne kan man med fordel fremhæve dem, både med mascara og en masse fede øjenskyggefarver. Her bør man især vælge ud fra sin øjenfarve. Umiddelbart kan alle farver virke utrolig indbydende i butikkerne, men ved at vælge ud fra egne farver får man skabt det bedste look.

Til blå øjne kan man med fordel gå efter mørkere, brunlige og nude nuancer der får skabt en god kontrast til den kølige øjenfarve og lader øjnene blive fremhævet på den fedeste måde. Man bør til gengæld undgå at bruge blå øjenskygge, da det drukner øjnene fuldstændigt og ikke skaber nogle former for kontraster. Til grønne øjne kan man med fordel gå efter fersken- og blommenuancer samt andre nude og gyldne farver. Her bør man ligesom med blå øjne undgå øjenskygge i samme farve som øjnene, og man bør også styre makeuppenslen uden om kølige farvenuancer som blå, sølv, hvid og pasteller. Med brune øjne er der næsten frit valg på alle hylder, da de kan klare næsten alle regnbuens farver. Oplagte valg er dog jordfarver samt festlige farver som guld og lilla. Hvis der tilmed vælges en kølig farvetone, skabes en unik kontrast der virkelig lader øjnene stå positivt frem og giver dig et unikt look. Lad dig ikke binde af vaner – makeup er voksne kvinders legeplads, hvor der er plads til at eksperimentere og lege med farver og måske opdage nye sider ved sig selv.

Uanset ens øjenfarve kan man bruge Maybelline Lash Sensational Mascara, da den er meget universel og går godt til alle øjenfarver. Den er utrolig populær og har ikke blot fået utallige positive anmeldelser fra kvinder i hele verden der glædeligt bruger den hver dag, men også fra de utallige professionelle makeup-artister samt anmeldelser på Produktanmeldelse.dk. Gennem en mascara test har ikke blot vi udvalgt denne Maybelline Lash Sensational Mascara sky high som den bedste til at skabe og fremhæve de flotteste vipper, men også inden for den professionelle makeupverden.

Makeupartister fandt hurtigt ud af at de kunne få berømtheder, modeller og skuespillere til at stråle endnu mere med denne mascara i optrædener på den røde løber, i film, reklamer og andre steder hvor det virkelig gælder om at brage igennem og skille sig ud. Denne mascara får kvindelig skønhed til at stråle endnu mere end den allerede gør.


Med Maybelline Lash Sensational Mascara får du vaskeægte og samtidig vanvittigt velplejede velkendte vildt voluminøse vipper.

Anmeldelser

Average Rating: 4.5 out of 5 (2 votes)
1
1
0
0
0

Augusta
Købsdato: Maj 2020
God hverdags mascara

Fin mascara til hverdagsbrug. Den er nem at påføre og buer vipperne ganske fint uden brug af vippebukker. Prisvenlig og kan købes mange steder.

Augusta
Købsdato: Oktober 2018
Langvarig mascara

Dette er en af de bedste mascara jeg har prøvet. Den er nem at ligge på, og den klumper ikke. Vipperne fremstår både længere og fyldigere. Den holder det meste af dagen, og er nemt at fjerne igen. Den er ikke vandfast, men fåes i en vandfast udgave som også kan anbefales.

Skriv anmeldelse

Anmeld Maybelline Lash Sensational Mascara Black

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-