Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil
0 0

nov 8, 2019
Kategori: Makeup

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

0
1
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Maybelline
Produkt model:
Tattoo Liner Gel, Deep Onyx
5178

Maybelline Tatoo Liner – Magiske øjne med den rette eyeliner

I makeuppens forunderlige verden er eyelineren en uundværlig hjælper. Med en lang sort streg langs øjenvippekanten kan man hurtigt skabe de største, tætteste og lækreste øjenvipper samt give et mere frisk look og sågar ændre øjnene form, hvis man bare kender de rigtige tricks. Med andre ord er en eyeliner en lille farverig makeup-tryllestav, der med få streger kan transformere hele ansigtet. Og hvorfor ikke unde sig selv et af markedets bedste produkter til en super pris hvis skarphed kun overgås af looks, der åbner op for helt nye makeup-muligheder?

Lad dine øjnes skønhed fremtræde

Maybelline Tatoo Liner 15g er en blød og cremet og samtidig vandfast eyeliner der kan holde i op til 24 timer med den samme intense farve. Selvom det er en gel, tørrer den hurtigt og er nem at påføre for et lækkert stilrent look. Selvom den er af gele, fungerer den som en blyant – nem at bruge samt at holde på og styre for en god makeup, uanset hvor tykke streger man ønsker. Den skarpe tynde streg giver et enkelt stilrent look, mens en mere smokey linje opnås ved at blende den mere ud. Uanset hvilket look man går efter, er resultatet et vandfast look der kan klare det meste og holder hele dagen.

Denne eyeliner lader nemt og lækkert ansigtet indramme, da gelen nemt og ubesværet kan overføres over øjenlåget eller langs nederste vippekant. Man behøver ikke friske sig op eller påføre mere i løbet af dagen med den lange holdbarhed og kan bare koncentrere sig om sine daglige gøremål og bare lade makeuppen stråle.

Med andre ord er denne lille blyant et uundværligt hit i makeuppungen der bare skal spidses og derefter er klar til at skabe et helt unikt look hver gang den påføres. Den indrammer øjnene til perfektion og sprænger rammerne for, hvad der er muligt at skabe med makeup. Ud over den viste intense sorte farver kommer den i et væld af festlige fede farver der både kan fremhæve det enkle klassiske look samt lade festlooket stige til nye højde med de intense linjer. Uanset om du ønsker at indramme dit ansigt perfekt, lade ansigtet bløde lidt op i nogle blødere med stadig faste og markerede linjer eller lege med forskellige looks, er det lige det rigtige til dig. Andre lignende alternativer er Maybelline Tatoo Liner NC25, Maybelline Tatoo Liner NC30, Maybelline Tatoo Liner NC45 og Maybelline Tatoo Liner NC35.

Intens glød til øjnene for alle looks – form og farve forenet i fine og flotte looks

Noget af det allerførste man ligger mærke hos et andet menneske, er øjnene. Det er vejen ind til sjælen, og man kan ligeledes aflæse meget af personligheden her, så hvorfor ikke lade dine øjne få lidt ekstra positiv opmærksomhed?

En god ansigtsmakeup er basis for de fleste kvinder, men intet andet sted i ansigtet får så meget opmærksomhed som øjnene, så det er en super ide at give særligt dem en ekstra tand med makeuppen. Makeup-branchen er en verden af muligheder, men man skal gøre sig overvejelser om former og farver. Sort er en klassiker der kan gå til næsten alle farver, men en sort eyeliner kan desværre også få øjne til at se små og hårde ud. Her kan man som fordel vælge en gylden, mørkebrun eller grå nuance for en blødere kant. Ligeledes kan man bruge farver som beige og hvid til at skabe illusionen om større øjne, hvis den anvendes på den våde kant under øjet. Ligeledes kan en eyeliner i stærke pangfarver i en enkel streg enten under eller over øjnene tilføje både det klassiske og farverige look ekstra energi og nyt liv.

Med den sorte farve kan man fremhæve sine unikke øjne på smukkeste vis. Det flotteste look opnås ved at lade størrelsen på eyelinerens streg passe til øjenlåget. Jo større øjenlåg, jo tykkere og mere udtonet skal stregen være. Ligeledes skal stregen være tynd ved små øjenlåg, da det ellers bliver alt for voldsomt. Ligeledes skal man overveje stregens tykkelse ud fra det ønskede look. Til det dramatiske look er en tynd streg superflot, men går man efter et mere blødt og rundt look er en tykkere streg mere passende, og man kan bruge en lille pensel til at bløde looket lidt op. Til begge disse looks kan du bruge Maybelline Tatoo Liner for et unikt lækkert look.

Med andre ord inkluderer opskriften på det daglige makeup-finish samt muligheden for at bære både klassisk og mere eksperimenterende makeup med evige flotte og lækre looks en Maybelline Tatoo Liner. Om du skal på arbejde og lige trænger til at pifte dit look lidt op eller skal feste hele natten til den lyse morgen, holder denne eyeliner fra dag til nat og nat til dag. Sørg altid for at holde blyanten spidset for at stå skarpt, uanset om du går efter et markant eller blødt look.

Enhver Maybelline Tatoo Liner review sætter en tyk streg under eyelinerens kvalitet, både hos Produktanmeldelse.dk og hos de tusindvis af kvinder dagligt sætter deres lid til dennes unikke kvaliteter og muligheder.

Anmeldelser

Average Rating: 4.0 out of 5 (1 votes)
0
1
0
0
0

Augusta
Købsdato: Oktober 2019
Langvarig og sort eyeliner

Denne eyeliner fra Maybelline holder hele dagen, og er meget intens sort. Den tørrer hurtigt og ligner mest en liquid eyeliner selvom det er en gel. Hvis man bruger den indvendigt under vipperne så smitter den en lille smule af nedenunder, men ikke meget og mest lige i starten. Den er dog ikke så god hvis man har sensitive øjne, da jeg kender flere der blev genereret af den.

Skriv anmeldelse

Anmeld Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-