Mini MagLite LED Lommelygte
2 0

feb 4, 2023
Kategori: Lommelygter

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (1 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

1
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
MagLite
Produkt model:
Mini
7406

Læs anmeldelser af Mini MagLite LED Lommelygte herunder.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
1
0
0
0
0

Michelle Nielsen
Købsdato: December 2019
En lommelygte i kvalitet

Denne lommelygte kan præstere om natten! Man kan regne med at lommelygten virker, når man har brug for den. Den er desuden også vandtæt (IPX4), så den kan godt holde til kraftig vandsprøjt. Man kan altså godt have den med ude, selvom det regner meget.

Det eneste negative jeg har at sige om dette produkt, er at den er svær at tænde hurtigt, da man skal skrue på hovedet (den forreste del) af lommelygten. Det kræver to hænder at tænde den. Der er dog mange modes i denne lommelygte, da man ved hjælp af den fine justering i den forreste del, kan indstille lyskeglen til den størrelse og kraftighed, som man nu ønsker. Der er desuden et godt grib midt på lommelygten, så man nemt kan holde på den, og så lægger den godt i hånden.

Lommelygten kommer i en fin æske, hvori der endda er to ekstra batterier med. Der sidder i forvejen to i, når man får den hjem. Denne fine æske er en perfekt størrelse, som sørger for at passe på lommelygten, hvis man har den med på farten. Der er også et hul bagerst på lommelygten, så man selv kan hænge en snor i, hvis man er mere tryg ved at have en snor om håndleddet, når man går rundt med den.

Jeg kan klart anbefale dette MagLite produkt.

Skriv anmeldelse

Anmeld Mini MagLite LED Lommelygte

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-