Nilens Jord Simply Blush
0 0

mar 23, 2019
Kategori: Makeup

Gennemsnitlig bedømmelse: 5.0 ud af 5 (2 bedømmelser)

Antal stjerner & beskrivelse

2
0
0
0
0

Produktinformation

Produkt mærke:
Nilens Jord
Produkt model:
Simply Blush
4545

Nilens Jord Simply Blush

Simply Blush fra Nilens Jord er en blush for dig, der går op i høj kvalitet samt rene og allergivenlige produkter. Produktet fra Nilens Jord er nemlig mineral-baseret, som Nilens Jord også er kendt for. Simply Blush er altså ideel, hvis man ønsker et parfumefrit og plejende produkt, som både er nemt og enkelt at påføre, men også allergivenligt. Ydermere giver makeupproduktet også et naturligt og friskt look, der passer perfekt både til yngre som ældre.

Nilens Jord er, som nævnt, en mineral-baseret blush. Det faktum, at Simply Blush fra Nilens Jord er baseret på mineraler, er med til at give et blødt og enkelt resultat, da mineralerne sørger for, at produktet fint blender sig sammen med din egen hudtone. Til trods for at Simply Blush fra Nilens Jord er et mineral-baseret produkt, så er Nilens Jord ikke gået på kompromis med hverken kvaliteten eller egenskaberne. Roughen har nemlig en flot og stærk farvepigmentering, hvor du enten kan opbygge farven eller holde dig til et let og friskt look – det er altså helt op til dig!

Simply Blush fra Nilens Jord er herudover også udstyret med anti-age egenskaber, som går ind og arbejder med din hud mens du har produktet påført. Produktet indeholder nemlig mikro fint pudder baseret på hyaluronsyre. Hyaluronsyren har anti-age egenskaber, der er med til at opretholde en frisk og naturlig glød, der får dit ansigt til at stråle af sundhed. Roughen giver dig altså ikke bare et forskønnet look, men arbejder også med din hud.

Simply Blush indeholder også antioxidanter, naturlig voks samt en plejende olie. Disse tre ingredienser er med til at sørge for, at blushen holder kvaliteten. Den plejende olie, der er ét af ingredienserne i Simply Blush fra Nilens Jord, er en mandelolie. Denne mandelolie sørger for at efterlade din hud både blød og smidig. Du får altså ikke bare et makeupprodukt, men også et plejende produkt, hvilket også var tilfældet i henhold til anti-age effekten.

Simply Blush fra Nilens Jord er som sagt fri for parfumer og parabener. Dette gør blushen essentiel for dig med følsom og sensitiv hud. Derudover er produktet også et vegansk produkt, da det ikke har nogen former for animalske ingredienser. Simply Blush fra Nilens Jord er stemplet med det internationale AllergyCertified, der blot understreger at ingredienserne er hud- og allergivenlige.

Roughen fra Nilens Jord er altså nem og enkelt at påføre, hvor mineralerne også er med til at sørge for, at produktet bliver ordentlig blendet ud, så du ikke ender med at se oversminket ud. Makeupproduktet giver, som nævnt, et naturligt og friskt look – men blushen kan sagtens opbygges grundet dens høje farvepigmentering, hvis man ønsker et mere dramatisk og intenst resultat. Du opnår det bedste resultat med en blushbørste, der også kan købes i mærket: Nilens Jord.

Simply Blush fra Nilens Jord fås i flere forskellige farver. På denne måde er du sikker på, at du kan finde et produkt, der passer til netop din hudtype! De nuancer som Nilens Jord tilbyder, er henholdsvis: 770 Lush, 771 Bloom, 772 Vivid og Glow. Alt i alt får du altså et lækkert produkt i høj kvalitet, der både er vegansk og allergivenligt. Nedenfor kan du finde anbefalinger og anmeldelser af Simply Blush fra Nilens Jord.

Anmeldelser

Average Rating: 5.0 out of 5 (2 votes)
2
0
0
0
0

tlaup
Købsdato: Marts 2020
Høj kvalitet

Denne Simply Blush fra Nilens Jord er virkelig behagelig at arbejde med. Den er meget let at påføre, og den giver nogle virkelig flotte resultater. Stor anbefaling herfra!

tlaup
Købsdato: Januar 2019
Perfekt til effekt

Kun brugt nogle få gange, men er så glad for den. Den gør lige det jeg manglede til at skabe lidt effekt i makeuppen. Let at påføre og man kan tydeligt mærke, at det er kvalitet.

Skriv anmeldelse

Anmeld Nilens Jord Simply Blush

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

-